ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αντίο» Ευρώπη στο 95′

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που έγινε στο Περιστέρι και απέφερε τον αποκλεισμό του Ατρομήτου από την επόμενη φάση του Europa League.

Οι Περιστεριώτες κρατούσαν την πρόκριση με ένα φοβερό γκολ του Μανούσου από το 80′, όμως στο 95′ η άμυνα και ο Μίρκοβιτς αδράνησαν και ο Νεχάιτσικ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 και έδωσε την πρόκριση στη Ντιναμό.

Δικαιολογημένα είναι τα παράπονα του Ατρομήτου για την διαιτησία, αφού στο 74′ ακυρώθηκε λανθασμένα, πεντακάθαρο γκολ του Κουλούρη, ενώ στην τελευταία φάση του γκολ των Λευκορώσων υπήρχαν δύο μπάλες στον αγωνιστικό χώρο και αυτό, ίσως μπέρδεψε τους παίκτες του Κάναντι.

Το ματς

Ο Νταμίρ Κάναντι παρέταξε τον Ατρόμητο με τον Μίρκοβιτς στο τέρμα, τους Χατζηισαΐα, Ρισβάνη στο κέντρο της άμυνας, τον Κιβρακίδη δεξιά και τον Γιαννούλη αριστερά. Στα χαφ ήταν οι Ούμπιντες, Σάκιτς και Μάντσον, ενώ ο Μούγιακιτς πήρε θέση πίσω από τους επιθετικούς, Κουλούρη και Κωτσόπουλο.

Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή την πρωτοβουλία του αγώνα, αλλά παρότι είχαν κλείσει τη Ντιναμό στα καρέ της, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν πολύ εύκολα απειλητικές καταστάσεις μπροστά στην εστία της.

Στο 10′ ο Ρισβάνης αστόχησε από πολύ κοντά, ενώ στο 23′ η κεφαλιά του Κουλούρη κατέληξε στα χέρια του Γκούτορ. Όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι σττέκονταν καλύτερα στα πόδια τους και ειδικά στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, περιόρισαν κατά πολύ την επιθετική δράση του Αστέρα.

Στο 74′ ο Κουλούρης σκόραρε με κεφαλιά, όμως το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως επιθετικό φάουλ, ξεσηκώνοντας διαμαρτυρίες στον πάγκο του Ατρόμητου. Στο 80′ πάντως ο Μανούσος, που είχε μπει αλλαγή πέντε λεπτά πριν, πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με απίστευτη οβίδα έκανε το 1-0.

Κι εκεί που όλα έδειχναν πρόκριση για τους Περιστεριώτες, ήρθε η αδράνεια του 95ου λεπτού, όταν υπήρξε το μπέρδεμα με τις δύο μπάλες, αλλά και η λανθασμένη έξοδος του Μίρκοβιτς, που επέτρεψε στον Νεχάιτσικ να ισοφαρίσει με κοντινή κεφαλιά και να δώσει την πρόκριση στο φινάλε, στη Ντιναμό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης-Μάντσον, Σάκιτς (75΄ Μανούσος), Ούμπιδες, Μούγιακιτς (60΄ Βασιλακάκης)-Κωτσόπουλος (60΄ Ενσικουλού), Κουλούρης

Ντιναμό Μπρεστ (Σεγκέι Κόβλτσουκ): Γκάτορ-Βίτος, Φιλίποβιτς (82΄ Μπαμπάβο), Βερέτιλο- Νόγιοκ, Κάργας, Οσουτσούκου, Γιούζεπτσουκ, Σαβίτσκι-Κομπλένκο (67΄ Νεχάιτσικ), Φαμέγιε (46΄ Νιβάλντο)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact