ΕΛΛΑΔΑ

Εθνική υπερηφάνεια: Πρωταθλητές κόσμου οι έφηβοι στο πόλο

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το χάλκινο μετάλλιο κατέληξε στους οικοδεσπότες Ούγγρους οι οποίοι επιβλήθηκαν στον μικρό τελικό με 14-13 επί της Σερβίας.

Το ματς: Η Εθνική μας μπήκε δυνατά στο ματς και δεν φοβήθηκε τη μεγάλη της αντίπαλο. Μάλιστα, στην πρώτη της επίθεση άνοιξε το σκορ με τον Καλογερόπουλο, με τον Σαναχούγια να απαντά λίγο αργότερα. Με την άμυνα της Εθνικής να είναι εξαιρετική οι παίκτες του Κραβαρίτη κατάφεραν να προηγηθούν με 3-1 χάρη σε ένα ακόμα τέρμα του Καλογερόπουλο στον παραπάνω και ένα ακόμα από τον Γραμματικό στην κόντρα. Οι Ισπανοί αντέδρασαν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα πριν ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος.

Παρά την ισοφάριση της Ισπανίας οι διεθνείς μπήκαν δυνατά και στη δεύτερη περίοδο. Ο Παπανικολάου κέρδισε την αποβολή και στη συνέχεια σκόραρε για το 3-4 και στη συνέχεια ο Δήμου στον παίκτη παραπάνω ανέβασε εκ νέου τη διαφορά στα δύο τέρματα. Ο Σαναχούγια μείωσε σε 5-4 για την Ισπανία στον παίκτη παραπάνω, όμως και πάλι οι διεθνείς αντέδρασαν σωστά. Πρώτα ο Αριστερίδης Χαλυβόπουλος έκανε το 6-4 και στη συνέχεια ο Καλογερόπουλος με το τρίτο του τέρμα διαμόρφωσε το 7-4 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην πρώτη επίθεση των Ισπανών στην τρίτη περίοδο ο Μπέρτραν μείωσε σε 7-5, για να απαντήσει αμέσως ο Νίκος Κουρούβανης. Οι Ισπανοί συνέχισαν να προσπαθούν με τον Σαναχούγια να είναι ο πρωταγωνιστής των επιθέσεων τους. Ο περιφερειακός των Ισπανών πέτυχε δύο γκολ για να διαμορφώσει το 9-7 του τρίτου οκταλέπτου (είχε μεσολαβήσει και ένα σημαντικό τέρμα από τον Μπραΐμη).

Ισπανία – Ελλάδα 8-9

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-4, 3-2, 0-1

Ισπανία: Σαναχούγια 6, Αλέγκρε 1, Μπέρτραν 1

Ελλάδα (Δημήτρης Κραβαρίτης): Πιοβάν, Αλαμάνος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καλογερόπουλος 3, Κουρούβανης 1, Κεχαλάρης, Μπραΐμης 1, Γραμματικός 1, Χαλυβόπουλος Ιπ., Πάτερος, Παπανικολάου 1, Δήμου 1, Μανθογιάννης.

Πηγή: sport24.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact