ΚΟΣΜΟΣ

Η «αχόρταγη» δασκάλα στο 13χρονο μαθητή της: «Θέλω σεξ κάθε μέρα χωρίς όριο»

Η 27χρονη, η οποία φέρεται να πρόσφερε στοματικό και ολοκληρωμένο σεξ στο μαθητή της τόσο εντός, όσο και εκτός του σχολείου Las Brisas Academy όπου εργαζόταν, τελικά συνελήφθη, αφού ο διευθυντής ενημέρωσε τις Αρχές.

Σύμφωνα με το βαρύ κατηγορητήριο, η Zamora φέρεται να έκανε σεξ με τον ανήλικο μαθητή σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι την 1η Μαρτίου.

Μια φορά μάλιστα αποπλάνησε το μικρό μέσα στην τάξη, ενώ σε άλλο τους «ραντεβού», του έκανε στοματικό σεξ μέσα στο αυτοκίνητό της.

Το αγόρι πάντως φαίνεται πως είχε «ερωτευτεί» τη δασκάλα, αφού σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τής έστελνε και ο ίδιος ερωτικά μηνύματα, ζητώντας της να βρεθούν για να κάνουν σεξ. «Θέλω και άλλο», φέρεται να της έστελνε, με τη Zamora απαντά: «Το ξέρω μωρό μου. Σε θέλω και εγώ κάθε μέρα χωρίς όριο. Αν μπορούσα να παρατήσω τη δουλειά μου και να κάνω σεξ μαζί σου όλο το 24ωρο, θα το έκανα»!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το αγόρι κατέθεσε στις Αρχές ότι η «σχέση» του με την 27χρονη ξεκίνησε όταν εκείνη άρχισε να φλερτάρει με τους μαθητές της διαδικτυακά, σε ένα chat που είχε φτιάξει για τις ανάγκες του μαθήματος, ενώ μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, ένα ακόμη αγόρι βρήκε το θάρρος να καταγγείλει πως όχι μόνο είχε δει τη δασκάλα του να κάνει σεξ με το συμμαθητή του, αλλά μετά είχε λάβει και ο ίδιος γυμνές φωτογραφίες της!

Η Zamora απολογήθηκε στον ανακριτή σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση, ζητώντας να επιστρέψει στον άνδρα της. Κάτι που μάλλον θα αργήσει αν αναλογιστεί κανείς πως τη βαραίνουν 10 κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και μία για διαμοιρασμό άσεμνου υλικού σε ανήλικο

 Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact