ΑΠΟΨΕΙΣ

Η διπροσωπία του Αλέξη Τσίπρα

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Η τραμπουκική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με ολίγη “πατριωτική” δύναμη από το κόμμα των ΑΝΕΛ, έχει ξυλοφορτώσει πολλές φορές διαδηλωτές που είναι αντίθετοι στη νεοταξική πολιτική τους, εξαντλώντας περίσσευμα βίας εναντίον τους. Εναντίον, νέων, ηλικιωμένων συνταξιούχων, ανδρών και γυναικών!

Ήταν οι ίδιοι που κατά το παρελθόν, ως αντιπολίτευση στηλίτευαν την αγριότητα των ΜΑΤ. Καταδίκαζαν δημοσίως την βιαιότητα των ανδρών των επίλεκτων τμημάτων της Αστυνομίας και μίλαγαν για το αστυνομικό κράτος της δεξιάς.

Δεν έμεναν όμως στις λεκτικές “ρουκέτες”! Προχωρούσαν και σε μηνύσεις!

Όπως την 1η Ιουλίου 2011, τρία εικοσιτετράωρα μετά τα γενικευμένα επεισόδια που είχαν σημειωθεί έξω από το κτίριο του Κοινοβουλίου με αφορμή την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος! Όπου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατέθετε μήνυση κατά των αστυνομικών που εκτελούσαν υπηρεσία στην πλατεία του Συντάγματος, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου! Σε αυτήν καταγγελλόταν η Αστυνομία για εγκληματική συμπεριφορά των αστυνομικών, για πρόκληση βαριών σωματικών βλαβών κατά πολιτών – διαδηλωτών και για παράβαση καθήκοντος.

Βέβαια, μετά από αρκετές συνεδριάσεις, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, αθώωσε τους 18 κατηγορούμενους αστυνομικούς!

Ωστόσο, θα σταθώ περισσότερο σε ένα εκ των μαρτύρων της δίκης, που ήταν ο Γιάννης Λιούκας, Για να διαπιστώσετε την άθλια διείσδυση σκληρών Πασοκογεννών που μεταπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Γιάννης Λιούκας τότε επικεφαλής της ΓΑΔΑ και νυν Β΄ υποδιοικητής της ΕΥΠ του κ. Ρουμπάτη και πρόεδρος ΥΣ! Ο οποίος πήρε την απόφαση “εκτελέσεως” από την Υπηρεσία του Κωνσταντίνου Αγγελάκη!

Ο Γιάννης Λιούκας (σ.σ. όπως και ο Ρουμπάτης) ανήκε στο βαθύ ΠΑΣΟΚ, δεξί χέρι των Χρυσοχοΐδη, Παπουτσή και Καρχιμάκη…

Οι οποίοι τότε, τον έκαναν Αττικάρχη! Τον οποίο ο Χρυσοχοΐδης στην παραλαβή του υπουργείου από τον Δένδια, τον είχε αποκαλέσει “παλληκάρι”!

Αυτό που ίσως όμως δεν γνωρίζουν πολλοί, είναι ότι ο Γιάννης Λιούκας είναι χωριανός του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα!

Λέγεται, πως αυτός κινεί τα νήματα στο “μαγαζί” της ΕΥΠ μαζί με τον Θεόδωρο Σπατιώτη (άλλος βαμμένος πρώην Πασόκος)! Το κολλητάρι του “έγκριτου” δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη και του πρώην Πασόκου υπουργού Μιχάλη Καρχιμάκη!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ, παρντόν, ο Ρουβίκωνας κατά του ΣΥΡΙΖΑ…

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατά γενική ομολογία είναι το πιο εθελόδουλο κόμμα, που λέει πως είναι αριστερό, αλλά δεν είναι! Που λέει πως είναι αντιαμερικανικό, αλλά αντίθετα είναι το πιο φιλοαμερικανικό κόμμα της Δύσης!

Έτσι, τα μέχρι χθες συντρόφια τους του “Ρουβίκωνα”, στην πάλη κατά της Δύσης, κατά των Αμερικανών, κατά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, έστειλαν τη “διαμαρτυρία” τους για την αλλαγή ιδεολογικής πλεύσης του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του “χτυπήματος” στο Υπουργείο Εξωτερικών του ευτραφή Νίκου Κοτζιά!

Ρίχνοντας με όλη τους την άνεση, κόκκινες μπογιές στο κεντρικό κτήριο στην καρδιά της Αθήνας! Χωρίς να ενοχληθούν από κανένα! Έτσι, πώς να κοιμάται ήσυχος ο πολίτης επί εποχής Νίκου Τόσκα, όταν η ασφάλεια είναι ξεχαρβαλωμένη και τα πάντα μπορούν ελεύθερα να συμβούν;

Πάντως, μην φανταστείτε ότι το χτύπημα του “Ρουβίκωνα” στο ΥΠΕΞ έγινε γιατί τα “συντρόφια” ενοχλήθηκαν για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών!

Όχι βέβαια! Δείτε παρακάτω την προκήρυξη που άφησαν παρακαταθήκη στο ΥΠΕΞ και θα καταλάβετε για πόσο πατριώτες μιλάμε:

«Λίγες βδομάδες μετά τη σφαγή δεκάδων ανθρώπων, από παιδιά ως γέροντες, για την υπόθεση της αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ από τις ΗΠΑ και τους πιο πρόθυμους υπηρέτες τους, έχουμε την περίπτωση ενός μικρού χωριού που ο Ισραηλινός στρατός προτίθεται να κατεδαφίσει εξορίζοντας τους κατοίκους του χωρίς έλεος. Μια περίπτωση που μόνη της εξηγεί τα πάντα για το Παλαιστινιακό»!

Αυτήν την ανακοίνωση την ανέβασαν και στον ιστότοπο indymedia!

Δηλαδή, αφού λύσανε τα δικά μας προβλήματα, με την παραχώρηση της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς από μέρους της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, χωρίς να ενοχληθεί ο “Ρουβίκωνας”, τώρα διευθετούμε και τα προβλήματα των ξένων!

Από την άλλη μεριά, μέχρι πρότινως, υψηλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Γιώργος Κυρίτσης, δημοσιογράφος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο “Ρουβίκωνας” “μπογιάτιζε” άλλους, την ενέργεια την χαρακτήριζαν ως ακτιβιστική…

Ο δε προστάτης της ασφάλειάς μας και της περιουσίας μας, υπουργός Προστασίας του Πολίτη (;;;) Νίκος Τόσκας, είχε χαρακτηρίσει κατά το παρελθόν τα μέλη του “Ρουβίκωνα” ως μωράκια που κινούνται στα τέσσερα και έχουν πρωτόγνωρη σκέψη…

Βαθυστόχαστες σκέψεις από κάποιον που νομίζει πως αξίζει να είναι Υπουργός!

Δεν πειράζει! Ας προσέχαμε…

Ποιων συμφέροντα εξυπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ;

Αντλήσαμε από την διαδικτυακή πλατφόρμα: SLpress.gr του Σταύρου Λυγερού, άρθρο του Κώστα Καραΐσκου και σας δημοσιεύουμε ένα μέρος του, αφού προ ημερών σε άρθρο μου είχα αναφερθεί εκτενώς επί του ιδίου θέματος:

http://egerssi.gr/%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%81%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CE%BD-%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89/

«Το ποιος είναι ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ είναι λίγο πολύ γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ. Μια περίπτωση πολιτευτή απολύτως ταυτισμένου με την τουρκική πολιτική στη Θράκη και μάλιστα με όλες τις φανατικές τοπικές εκφάνσεις. Μακράν ο “προξενικότερος” όλων των σημερινών ομόθρησκων συναδέλφων του στη γειτονική Ροδόπη (Ιλχάν Αχμέτ, Αϊχάν Καρά-γιουσούφ, Μουσταφά – Μουσταφά). Το τουρκικό φρόνημά του πιστοποιείται με σαφήνεια από την δραστηριότητα και τα λεγόμενά του, κάμποσα χρόνια τώρα.

Μιλάει για την “τουρκική μειονότητα” της Θράκης (TRT 4-5-2012, twitter 9/1/2017…). Αποδοκιμάζει κάθε ελληνική πρωτοβουλία που μπορεί να ενισχύσει τα συμφέροντά μας στη Θράκη (συμβασιούχοι ιεροδιδάσκαλοι, επένδυση Σαββίδη στη ΣΕΚΑΠ). Επιχαίρει δημοσίως για την “ισχυροποίηση της Τουρκίας” που η μειονότητα “την χρειάζεται”, αφού μαζί της είναι “σαν το κρέας με το νύχι” και πάει λέγοντας…

Άλλοτε νομιμοποιεί, με την βουλευτική του παρουσία, τους παρανόμως λειτουργούντες συλλόγους, όπως με τις ομιλίες από βήματος στην “Τουρκική Ένωση Ξάνθης” και δίνοντας το παρόν στην “Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής”. Άλλοτε μετέχει σε ποικίλες αποστολές και συναντήσεις στην Τουρκία, σε επιχειρηματικά (;) φόρουμ, σε σχολικές γιορτές και σε φιέστες αλυτρωτικών – παρακρατικών σωματείων.

Άλλοτε εμφανίζεται απλώς ως συνοδός του Αχμέτ Μετέ, του φερόμενου ως “εκλεγμένου” μουφτή Ξάνθης, δηλαδή του εκλεκτού της Άγκυρας για τη θέση αυτή. Η σχέση μάλιστα των δύο ανδρών είναι τόσο στενή που με μικρή δόση υπερβολής θα λέγαμε ότι δύσκολα βρίσκεις φωτογραφία σε δημόσιο χώρο, του ενός χωρίς τον άλλον! Σε κάθε θρησκευτική τελετή του τουρκόφρονα “μουφτή” ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι δίπλα του, κατά κανόνα μεταξύ αυτού και του Τούρκου προξένου Κομοτηνής, ώστε να μην μένει σε κανέναν αμφιβολία για ποια συμφέροντα εργάζεται.

Στις 8-4-2018 στη Γ.Σ. της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης (ΤΕΞ) ομιλία του Ζεϊμπέκ.

Να αληθεύει άραγε κι αυτό που γράφτηκε, πως τα ρουσφέτια του Μετέ (μεταθέσεις φαντάρων κτλ) ο Ζεϊμπέκ τα διεκπεραιώνει; Εξάλλου και ο ίδιος ο νόμιμος μουφτής Ξάνθης, Μεχμέτ Σινίκογλου, όταν προ ημερών, στις 2 Ιουλίου 2018, κλήθηκε από τον διπλωματικό σύμβουλο του πρωθυπουργού και τον υπουργό Παιδείας να παραιτηθεί, απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι “το χατίρι του Ζεϊμπέκ” δεν θα το κάνει, αποδίδοντας την πρωτοβουλία για το εξωπέταγμά του στον τοπικό βουλευτή. Βεβαίως δεν είναι δύσκολο να δει κανείς ποιας χώρας τα συμφέροντα θα εξυπηρετούσε μια κένωση της Μουφτείας στην Ξάνθη (και στην Κομοτηνή)…»!

Χωρίς άλλα δικά μας σχόλια…

Απλά θα πρέπει όχι μόνο να φύγουν άμεσα οι Συριζαίοι, αλλά και κλωτσηδόν…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact