ΑΠΟΨΕΙΣ

Κάτοικος Μυτιλήνης: Δύο λόγια για το «φαινόμενο» Τσίπρα!

Χθες ήμουν πλατεία,δίπλα στο δοκιμαζόμενο λεσβιακό λαό,διπλα στους συμπολίτες μου,που δεν τον έφταναν όσα περνάει σε οικονομικό επίπεδο του ‘λαχε να διαχειριστεί και το μεταναστευτικό!!!

Ένα βάρος ασήκωτο που μην έχοντας την εμπειρία σε τέτοιες πρωτόγνωρες καταστάσεις, εξαναγκάστηκε να το διαχειριστεί με όλες τις συνέπειες!!!!

Κάθησα και άκουσα όλη την ομιλία του,γιατί έπρεπε να την ακούσω,να ακούσω τις προτάσεις,τις λύσεις,τις μεθόδους με τις οποίες θα κάνει το νησί μου να πάει ενα βήμα πιο μπροστά!!!

Διαφωνώ ριζικά με την πολιτική του,με τις επιλογές του,με ορισμένους συνεργάτες του, όμως οφείλω να παραδεχτώ ότι είναι ένας απ τους εξυπνότερους πολιτικούς που πέρασε απ τη χώρα μας!!

Ας με συγχωρέσουν κάποιοι φίλοι μου, αλλά οι αλήθειες πρέπει να λέγονται,δεν είναι τυχαίο που ηγείται ενός κόμματος και ειναι πρωθυπουργός της χώρας μας!!

Και ας προσέξουν κάποιοι κοκορόμυαλοι και καλαμοκαβαλήτες να προβλέψουν τις επόμενες κινήσεις του γιατί θα μείνουν με το στόμα με ανοιχτό!!

Και μη ποντάρουν με σιγουριά στην επιτυχία γιατί τους βλέπω να κοιμούνται με δεξί πλευρό και να ξυπνούν με τα αριστερό!!!!!

Ακόμη και τους πολιτικούς του αντιπάλους τους έστειλε στο καναβάτσο!!

Ποιός περίμενε,να συνεργαστεί με τον Καμμένο, να κάνει πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Παυλόπουλο,ποιός περίμενε να επαναφέρει τον Κουβέλη στη τάξη,να διαχειρίζεται με τέτοια ευκολία καταστάσεις και να απομονώνει απ το εσωτερικό του κόμματος του Λαφαζάνη, Κωνσταντοπούλου αλλά και Γιάνη Βαρουφάκη!!!

Μη κοροϊδευόμαστε,κανείς!!!

Ένας πολιτικός που ξέρει να χειρίζεται τη γλώσσα,που ξέρει τι θέλει να ακούσει ο άλλος,που μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις,που μπορεί να επιλέγει ποιούς θα εχει δίπλα του,καθε φορά και άλλα τόσα….

Όποιος προσπαθήσει να τον υποτιμήσει δε θα χάσει απ το ΣΥΡΙΖΑ,θα χάσει απ το Τσίπρα!!!

Μπορεί να τον θεωρώ καταληψία,μπορεί να τον θεωρώ ψευτοκουλτουριάρη επαναστάτη,μπορεί να τον θεωρώ ανεπάγγελτο αλλά του βγάζω το καπέλο γιατί κάποιοι που θέλουν να κυβερνήσουν αν δεν αλλάξουν τακτική τους έχει για πασατέμπο!!!!

Καληνύχτα σας και εδώ είμαστε να τα πούμε!!Κυριακή κοντή γιορτή!!

Υ.Γ Όσο για τον Πάλλη που με τόση ευκολία μας αποκάλεσε φασιστοειδή υποκείμενα ας ανάψει μια λαμπάδα στο Τσίπρα που με 1300 ψήφους εγινε βουλευτής!!!

Και να του πώ του Γιωργάκη πως πλέουν οι βάρκες, στο γιαλό μα πλέουν και οι κουρα…δες και ότι έκανε κι μύγα κωλο και εχε……ε τον κοσμο όλο!!!!!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact