ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντιναμό Μπρεστ – Ατρόμητος 4-3

Ο Ατρόμητος μπορεί να έχανε στο 74’ με 4-0 αλλά με τρομερή αντεπίθεση μείωσε σε 4-3 και έμεινε «ζωντανός» για την πρόκριση και θα τα παίξει όλα για όλα στη ρεβάνς του Περιστερίου

Όχι δεν ήταν αγώνας του Ατρόμητος αυτός για περίπου 70 λεπτά στη Λευκορωσία, ένας… εφιάλτης ήταν. Και πραγματικά οι Περιστεριώτες ήταν λιπόθυμοι μέχρι εκείνο το σημείο, είχαν… σβήσει, αλλά έγκαιρα άνοιξαν τα ποδοσφαιρικά μάτια τους και επανήλθαν στην πραγματικότητα.

Αυτός ο πρόλογος είναι απαραίτητος, γιατί το σοκ των τέσσερα γκολ, με τα οποία προηγήθηκε η Ντιναμό Μπρεστ το βράδυ της Πέμπτης (26/7) στο πρώτο ματς του β’ προκριματικού του Γιουρόπα Λιγκ δεν έχει και πολλές λογικές εξηγήσεις… Έτσι και χειρότερα, αλλά ευτυχώς η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, που γοήτευσε πέρσι όλη την Ελλάδα πρόλαβε και συνήλθε. Οι «κυανόλευκοι» μπόρεσαν και ξύπνησαν στο τελευταίο 20λεπτο και μετέτρεψαν τη διαφαινόμενη οδυνηρή και αναπάντεχη συντριβή με μια ήττα σαν… χάδι με 4-3.

Αποτέλεσμα, που για τον σοβαρό και κανονικό Ατρόμητο στο Περιστέρι στη ρεβάνς τις 2ης Αυγούστου του δίνει στα δικά του «χέρια» την πρόκριση, αφού μια νίκη έστω και με ένα γκολ διαφορά ισοδυναμεί με παρουσία στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ (Σιαρχέι Κάβαλτσουκ): Παβλιουτσένκο, Κίκι, Φιλίποβιτς (46΄ Νέκατσικ), Βερετίλο, Νόγιοκ, Γιούζεπτσουκ (76΄ Βίτους), Οσουτσουκούο (62΄ Ζαλέσκι), Κάργας, Σαβίτσκι, Κομπλένκο, Φαμέγε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Νάτσος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Μανούσος (75΄ Μούγιακιτς), Βασιλακάκης (46΄ Γαρουφαλιάς), Μπρούνο (46΄ Ενσικουλού), Κουλούρης.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact