ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα: Πώς θα είναι ο Αύγουστος για τα ζώδια

Η αστρολογική εικόνα που παρουσιάζει ο Αύγουστος, θα μπορούσε να φαντάζει ιδανική και θα ήταν, εάν στη διάρκειά του δεν είχαμε:

Πρώτο: Τα μπερδέματα του ανάδρομου Ερμή που θα επηρεάσουν προγράμματα και μετακινήσεις στο πρώτο εικοσαήμερο του μήνα.

2ο: Την άσχημη όψη τετράγωνου του Άρη με τον Ουρανό, που δίνει τέτοια νευρικότητα που θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και ατυχήματα στις 2 του μήνα.

Τρίτο: Την ηλιακή έκλειψη στις 11 και το σκληρό τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 26 του μήνα. Αυτά είναι τα σκοτεινά σημεία του Αύγουστου, που κατά τα λοιπά δείχνει ένας εξαιρετικά ήπιος μήνας, καθώς νωρίς στις μέρες του και συγκεκριμένα στις 7 Αύγουστου, παρουσιάζει τις πρώτες σημαντικές του όψεις, ένα τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία που τροφοδοτεί με υπερβολή την ανάγκη μας να ξεφύγουμε.

Το ισχυρά θετικό πέρασμα της Αφροδίτης στον χώρο του Ζυγού, το έντονα ερωτικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στις 8 Αύγουστου, τη σύνοδο του Ερμή με τον Ήλιο στις 9 του μήνα και η θετική όψη τετράγωνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 10/8, δείχνουν γενικά, με εξαίρεση το ξεκίνημα, ένα καλό πρώτο δεκαήμερο στην καρδιά του καλοκαιριού.

Κριός
Μέχρι τις 23 του μήνα, που ο Ήλιος θα βρίσκεται στον φιλικό σας Λέοντα, τα ζητήματα που θα απασχολούν περισσότερο τη ζωή σας είναι ζητήματα καρδιάς και αφορούν ανθρώπους που αγαπάτε, παιδιά ή συντρόφους, άλλα και τον έρωτα γενικότερα. Η γλυκιά παρουσία της Αφροδίτης απέναντί σας στον Ζυγό, από τις 7 του μήνα και μετά, θα καταφέρει στις περισσότερες περιπτώσεις να εξομαλύνει σχέσεις, να κάνει και εσάς περισσότερο συντροφικούς και τους ανθρώπους σας πιο θετικούς απέναντι στα αιτήματά σας. Η έκλειψη ηλίου στις 11/8 θα μπορούσε να φέρει μια στιγμή έντασης, η οποία ωστόσο να αποτελέσει βάση, για να τα βρείτε τελικά με τους ανθρώπους σας. Στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, γυρνώντας ο Ερμής ορθόδρομος, θα βοηθήσει τις επαγγελματικές βλέψεις πολλών ανθρώπων του Κριού, κάτι που το ενισχύει ακόμα περισσότερο στις 23 του μήνα η διέλευση του ήλιου στον χώρο της Παρθένου. Όμως, την αρνητική όψη του τετράγωνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα πρέπει να την προσέξετε όλοι, πολύ περισσότερο όμως οι γεννημένοι 8 και 9 Απρίλιου, αφού δείχνει ικανή να φέρει αρκετά μεγάλες ρήξεις σε σημαντικές σχέσεις, είτε οικογενειακές είτε συντροφικές. Σε γενικές γραμμές, όμως, ο Αύγουστος θεωρείται ένας πολύ καλός μήνας και πολύ αποδοτικός για όσους έχουν τη δύναμη να ελέγχουν τις παρορμήσεις τους.

Ταύρος
Όπως ο Ιούνιος έτσι και αυτός ο μήνας θα εξακολουθήσει να φέρνει αιτίες εντάσεων και ανατροπών στη ζωή των γεννημένων στις 24 Απρίλιου, που ουσιαστικά είναι οι μόνοι Ταύροι σε μεγάλη πίεση αυτόν τον καιρό. Την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου οι γεννημένοι στις 6 τελευταίες μέρες του ζωδίου μπορείτε να περιμένετε συναισθηματικά κέρδη και χαρές από αγαπημένους σας, ενώ, από τις 7/8 και μετά, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό, που είναι και κυβερνήτης σας, δίνει ένα εξαιρετικά αποδοτικό για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα διάστημα. Όσο κρατά η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, μπορείτε να τα πείτε σε πιο υγιή βάση εκ νέου με κοντινούς σας ανθρώπους, ενώ, από τις 23 του μήνα και μετά, το πέρασμα του ήλιου στην Παρθένο δημιουργεί τις προδιαγραφές για ένα ψυχολογικό και συναισθηματικό ανέβασμα, κυρίως εσάς των δέκα πρώτων ημερών του ζωδίου. Αν κάτι πρέπει να προσέξετε στο κλείσιμο του μήνα, είναι τη σκληρή όψη του τετραγώνου που κάνει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, που σας καλεί να είσαστε 25, 26 και 27 του μήνα εξαιρετικά ευέλικτοι, διπλωμάτες και, αν είναι δυνατόν, να αποφύγετε κάθε τι που μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε όλους τους τομείς της ζωής σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact