ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Οκτώ Ελληνίδες «με αξία πολλών καρατίων!

Ο λόγος για τα «χρυσά» κορίτσια της Ελλάδας που χωρίς να το επιδιώξουν τραβάνε τα βλέμματα όλων από τότε που γεννήθηκαν.

Εριέττα Κούρκουλου

Η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση είναι 24 ετών και τρέφει τεράστια τεράστια αγάπη για τα αδέσποτα ζώα. Η νεαρή θεωρείται μία από τις πιο γοητευτικές και πλούσιες Ελληνίδες ενώ έχει ασχοληθεί και με το σχέδιο μόδας.

απόγονοι πλούσιων οικογενειών που είναι νέες, ωραίες και επιτυχημένες. Το βασικότερο είναι πως δεν επαναπαύονται στα πλούτη της οικογένειάς τους και πάνε τις επιχειρήσεις στο επόμενο level.

Μαριάννα Γουλανδρή

Η εντυπωσιακή εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη είναι η κόρη του Γιώργου Γουλανδρή και της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη. Είναι 28 ετών και πριν από περίπου δύο χρόνια παντρεύτηκε με τον εφοπλιστή Φίλιππο Λαιμό. Μάλιστα, η Marianna G, όπως είναι γνωστή στο χώρο της μόδας, έχει λανσάρει κολεξιόν με μαγιό και πρόσφατα με κοσμήματα.

Κατρίνα Τσάνταλη

Στα 30 της χρόνια, βρίσκεται επικεφαλής της Επικοινωνίας και του Μάρκετινγκ της οικογενειακής εταιρίας Tsantali. Εκπροσωπεί την τέταρτη γενιά μιας οικογένειας που σηματοδοτεί τις εξελίξεις στην ελληνική οινοποιία.

Λάουρα Λαλαούνη- Μακροπούλου

Είναι εγγονή του γνωστού χρυσοχόου και κοσμηματοπώλη Ηλία Λαλαούνη (από τον γάμο της κόρης του Κατερίνης με τον επιχειρηματία Κ. Μακρόπουλο). Είναι παντρεμένη ενώ συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στον σχεδιασμό κοσμημάτων.

Ευγενία Νιάρχου

Είναι εγγονή του Σταύρου Νιάρχου και της Τίνας Λιβανού. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, μεγάλωσε στο Παρίσι και ζει στο Λονδίνο. Η Ευγενία Νιάρχου που έχει τη δική της συλλογή κοσμημάτων, Venyx by Eugenie Niarchos, είναι μια πραγματική κοσμοπολίτισσα που όμως ποτέ δεν ξεχνά την αγάπη της για την Ελλάδα.

Μαρία- Ολυμπία

Είναι κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Marie – Chantal. Ο ένας της παππούς είναι ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας, ενώ ο παππούς της από την πλευρά της μαμάς της, Robert Miller, είναι ο «βασιλιάς των Duty Free», με περιουσία δισ. δολαρίων. Η 21χρονη ασχολείται με το modelling και λατρεύει την κοσμική ζωή.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact