ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Κυριακής 19 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο κοινωνικός σου περίγυρος, Κριέ μου, αδυνατεί να αποδεχτεί τον τρόπο που κινείσαι, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κλίμα ψυχρότητας και περιστασιακά εντάσεων. Μην επιτρέπεις σε λάθος διαθέσεις να σε ζημιώσουν μακροπρόθεσμα. Σήμερα, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στο Λέοντα, χαλάρωσε και δείξε σε όλους τι αξίζεις. Η ανταπόκριση θα σ’ ενθουσιάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Κριέ μου, που θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, θα γίνουν πολλές αλλαγές, που θ’ αποδειχθούν καλές. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να αφήσεις λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως θέλεις. Οι καταστάσεις όμως αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στον Λέοντα, οι καταστάσεις θ’ αρχίσουν ν’ αλλάζουν προς το καλύτερο και θα σου δοθεί η ευκαιρία να νιώσεις πιο ασφαλής. Μην προκαλείς αγαπημένα σου πρόσωπα με τη στάση σου, αλλά προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες που χρειάζονται, για να πετύχεις χωρίς μεγάλη προσπάθεια όσα επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Ταύρε, σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θελήσεις να περάσεις πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε κι ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου κι η εξέλιξή της θα γίνει πιο εύκολη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου, Ταύρε, πηγαίνει αρκετά καλά, οπότε σήμερα φρόντισε να το ρίξεις λίγο έξω και να ξεσκάσεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε σπατάλες και να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, που ο Ερμής έρχεται στην ορθή φορά του στο Λέοντα, θα γίνει καλύτερη η επικοινωνία σου. Απαιτείται να τακτοποιηθούν ζητήματα που σου προκαλούν αίσθημα πίεσης κι αν αυτό δεν είναι εφικτό, τουλάχιστον να δρομολογηθούν το συντομότερο. Οι εντάσεις δε βοηθούν να προχωρήσεις, ούτε και να λάμψεις σε κοινωνικό επίπεδο. Χαλάρωσε, λοιπόν, κι άφησε τα πράγματα σταδιακά ν’ αποκατασταθούν

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα είναι στάσιμα. Εξωτερικεύσου, λοιπόν, στο ταίρι σου, για να βρει η μέρα σας έναν καλύτερο ρυθμό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα πάνε αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να περάσεις τη μέρα με δικά σου άτομα, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος της εβδομάδας που πέρασε. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα καλύψεις ορισμένες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact