ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 29 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και θα πρέπει να κάνεις αρκετό κουράγιο για να μπορέσεις να φέρεις πολλά θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Από σήμερα και στο εξής οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται η μία μετά την άλλη για το ζώδιό σου και θα μπορέσεις να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου προβλέπονται εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό θα είναι να μην εκνευριστείς με τον σύντροφό σου και να μην πεις λόγια που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρχίζεις σιγά σιγά και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να συνεργαστείς και να επιτύχεις πράγματα που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Στα οικονομικά, θα πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα ή να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Για να μπορέσεις, αγαπητέ Ταύρε, να προχωρήσεις, θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, οι οποίες μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου και μετά να ασχοληθείς ενεργά και ανεμπόδιστα με το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, προβλέπονται κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Θέλεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα αλλά και λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν στον επαγγελματικό σου τομέα. Στα οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς βιασύνη και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Καλείσαι, αγαπητέ Δίδυμε, να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές μιας υπόθεσης, έχοντας κατά νου ότι μπορεί να χρειαστούν σοβαρά «αντίμετρα», προκειμένου να αντιμετωπίσεις πρόσωπα ή καταστάσεις που λειτουργούν σε βάρος σου. Ίσως μάλιστα να αναβιώσουν έχθρες και ανταγωνισμοί του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου καλό θα είναι σήμερα να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις ή να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Σκέψεις που έχεις για μια αλλαγή, καλύτερα να τις αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Θα δημιουργήσεις μια καινούργια κατάσταση, αγαπητέ Καρκίνε, με στόχο να επανέλθεις στα φυσιολογικά σου όρια, αλλά και να έχεις ένα κίνητρο να δουλέψεις πιο δραστικά. Για να βγεις από το αδιέξοδο και να διώξεις τις ανασφάλειές σου, θα χρειαστεί να κάνεις κινήσεις αρκετά πρωτοποριακές ή εκκεντρικές οι οποίες θα σου φέρουν κι ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά θα πρέπει να συνεργαστείς με τους άλλους και να μην προσπαθείς να τα λύσεις όλα μόνος σου. Επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα γίνουν με επιτυχία. Στα οικονομικά σου φρόντισε να είσαι προσεκτικός, γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και θα πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact