ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 8 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η καθημερινότητα σ’ έχει κουράσει, Κριέ, και θέλεις να κάνεις αλλαγές σε πολλά επίπεδα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά και να μη διστάσεις να ζητήσεις τη συμβουλή δικών σου ατόμων. Θα ήταν καλύτερα απόψε το βράδυ να βγεις με φιλικά σου πρόσωπα, σ’ ευχάριστο και χαλαρό περιβάλλον, για να ξεδώσεις και να αποσπάσεις τον νου σου από τις καθημερινές ευθύνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Κριέ μου, σήμερα θα έχουν εντάσεις και θα ευθύνεται η έλλειψη προσοχής από την πλευρά σου. Καλό είναι, να μην εκνευρίζεσαι με το σύντροφό σου, ώστε να μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, Κριέ, προσπάθησε να ξεκουραστείς εν όψει μιας πολύ γεμάτης εβδομάδας. Θα τα πας μια χαρά στη δουλειά σου και θα βρεις λύσεις σε κάποια θέματα που καθυστερούν. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου, που συχνά σου χαλούν τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Μπορεί, Ταύρε μου, να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου. Καλό είναι σήμερα, να μην κάνεις συζητήσεις για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, διότι μπορεί να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας την επόμενη εβδομάδα, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις, που θα σου αποφέρουν τα μέγιστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ταύρε μου, σήμερα θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να πια να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις με θετικότητα το μέλλον. Θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Έχε καλό προγραμματισμό κι απόφυγε να ξοδέψεις πολλά χρήματα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, μπορείς να επιδοθείς σε δημιουργικές ασχολίες για να εκτονωθείς από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, που σ’ έχει κουράσει αρκετά. Θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά και θα αισθανθείς καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και θα κάνεις πολλά σχέδια για το μέλλον. Έχεις όλα τα φόντα για να επεξεργαστείς τις καλύτερες λύσεις σε προβλήματα, που έχουν σχέση με άτομα της οικογένειας και σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, διαφορετικά θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Δίδυμε, άφησε λίγο στην άκρη τη δουλειά. Από αύριο, πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις, καθώς θα συνεργαστείς αποτελεσματικά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μερικά γεγονότα που μπορεί να συμβούν σήμερα, Καρκίνε μου, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Πρέπει, λοιπόν, να έχεις προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τόσες ευθύνες που έχεις σε διάφορους τομείς, Καρκίνε, σήμερα θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου, για να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι Κυριακή, Καρκίνε, οπότε μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα. Από αύριο στη δουλειά σου, θα μπεις σε μια νέα σειρά καταστάσεων. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση, επομένως καλό είναι να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact