ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 20 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το μυαλό σου, αγαπητέ Κριέ, μπορεί να σου παίζει παιχνίδια εξουσίας και να σε μπερδεύει. Επίσης, μπορεί να λες πράγματα που δεν χρειάζεται να ειπωθούν και με αυτόν τον τρόπο να μαρτυράς τα χαρτιά σου. Εδώ το τακτ θα είναι απαραίτητο και κυρίως με φίλους. Προσπάθησε να είσαι πολύ συντηρητικός και όταν είσαι σίγουρος, τότε να μιλάς, ώστε να είσαι πρωτοπόρος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς με συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Στα οικονομικά, απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το συναίσθημα θα σε πλημμυρίσει, αγαπητέ Ταύρε, και ο θυμός θα είναι το κόκκινο πανί σου. Οι εκρήξεις σου δεν θα είναι λίγες και μπορεί να χαλάσεις φιλίες ετών, αλλά μπορεί και να μην αντιδράσεις καθόλου και αυτό να φέρει υποτονικότητα. Εκπαιδεύσου λοιπόν μέχρι τότε, ώστε να βρεις το μέτρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλωθείς τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την ευελιξία που σε διακρίνει, μπορείς πάντα να καταφέρνεις πολλά στα επαγγελματικά σου. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες στις οποίες δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Θα σου παρουσιαστούν οικονομικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Οι καινούργιες ιδέες μπορεί πλέον να μην πιάνουν σε σένα, αγαπητέ Δίδυμε, και αυτό να σου φέρει μια κρίση εφ’ όλης της ύλης. Ίσως ξαφνικά να σε κυριεύσει μια έντονη τάση να ασχοληθείς με τα κοινά, μέσα από ομαδικές και συντονισμένες προσπάθειες. Ενώ θα σε ενδιαφέρουν πολύ τα ταξίδια, ίσως να μην έχεις την ίδια διάθεση όπως παλιά για περιπέτειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις παραμελήσει τα αισθηματικά σου και έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν θα ξέρεις πώς να οργανωθείς. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Οικονομικά, δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Θα έρθουν και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα έχεις γενικά μια αυστηρότητα, αγαπητέ Καρκίνε, και μερικές στιγμές δεν θα σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Τα άτομα που θα είναι μαζί σου θα πρέπει να μοιράζονται με έναν απόλυτο τρόπο κοινές ιδέες και θεωρίες. Από την άλλη όμως, μέσα στο σπίτι σου και στην οικογένειά σου θα είσαι πολύ αφοσιωμένος, γενναιόδωρος και ανοιχτός.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του αν πρώτα δεν έχεις πάρει τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στα επαγγελματικά σου. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact