ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 20 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το μυαλό σου, αγαπητέ Κριέ, μπορεί να σου παίζει παιχνίδια εξουσίας και να σε μπερδεύει. Επίσης, μπορεί να λες πράγματα που δεν χρειάζεται να ειπωθούν και με αυτόν τον τρόπο να μαρτυράς τα χαρτιά σου. Εδώ το τακτ θα είναι απαραίτητο και κυρίως με φίλους. Προσπάθησε να είσαι πολύ συντηρητικός και όταν είσαι σίγουρος, τότε να μιλάς, ώστε να είσαι πρωτοπόρος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς με συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Στα οικονομικά, απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το συναίσθημα θα σε πλημμυρίσει, αγαπητέ Ταύρε, και ο θυμός θα είναι το κόκκινο πανί σου. Οι εκρήξεις σου δεν θα είναι λίγες και μπορεί να χαλάσεις φιλίες ετών, αλλά μπορεί και να μην αντιδράσεις καθόλου και αυτό να φέρει υποτονικότητα. Εκπαιδεύσου λοιπόν μέχρι τότε, ώστε να βρεις το μέτρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλωθείς τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την ευελιξία που σε διακρίνει, μπορείς πάντα να καταφέρνεις πολλά στα επαγγελματικά σου. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες στις οποίες δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Θα σου παρουσιαστούν οικονομικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Οι καινούργιες ιδέες μπορεί πλέον να μην πιάνουν σε σένα, αγαπητέ Δίδυμε, και αυτό να σου φέρει μια κρίση εφ’ όλης της ύλης. Ίσως ξαφνικά να σε κυριεύσει μια έντονη τάση να ασχοληθείς με τα κοινά, μέσα από ομαδικές και συντονισμένες προσπάθειες. Ενώ θα σε ενδιαφέρουν πολύ τα ταξίδια, ίσως να μην έχεις την ίδια διάθεση όπως παλιά για περιπέτειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις παραμελήσει τα αισθηματικά σου και έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν θα ξέρεις πώς να οργανωθείς. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Οικονομικά, δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Θα έρθουν και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα θα έχεις γενικά μια αυστηρότητα, αγαπητέ Καρκίνε, και μερικές στιγμές δεν θα σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Τα άτομα που θα είναι μαζί σου θα πρέπει να μοιράζονται με έναν απόλυτο τρόπο κοινές ιδέες και θεωρίες. Από την άλλη όμως, μέσα στο σπίτι σου και στην οικογένειά σου θα είσαι πολύ αφοσιωμένος, γενναιόδωρος και ανοιχτός.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που τρέφεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του αν πρώτα δεν έχεις πάρει τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στα επαγγελματικά σου. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Τόσκας: «Έθεσα την παραίτησή μου στον πρωθυπουργό, αλλά δεν την έκανε δεκτή»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνέντευξη Τύπου του…

Χιλιάδες υπογραφές κατά του Ηλία Ψινάκη και καταπατητών – Ψηφίστε ΕΔΩ…

Πολίτες από όλη την Ελλάδα καλούν την κυβέρνηση…

Απίστευτος ο Καμμένος: Μόνο πέντε πνίγηκαν στην θάλασσα

Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί προέβη ο…

Εμπάργκο στον ΣΚΑΪ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε μία πρωτοφανή κίνηση επιβολής εμπάργκο στις εμφανίσεις…

Και αυτό προπαγάνδα είναι;

Οι φονικές πυρκαγιές σε Μάτι, Ραφήνα και Κινέτα…

Που είναι τώρα οι ΜΚΟ να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους; Άφαντοι επειδή δεν είναι πρόσφυγες;

Του Μάνου Χατζηγιάννη Στο σαιξπηρικό αριστούργημα “Οθέλλος” ο…

Το επόμενο μεγάλο ξεπούλημα με την Αλβανία…

Συνεχίζουμε με την επόμενη διαπραγμάτευση που έχουμε, με…
contact