ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 20 Ιουλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μπορείς, αγαπητέ Αιγόκερε, να πάρεις τις καλύτερες καινοτομίες του παρελθόντος και να τις πρωτοχρησιμοποιήσεις για να βελτιώσεις την κατάσταση του πλανήτη μας, έτσι ώστε όλοι να ζούμε, να εργαζόμαστε, να παίζουμε, να γελάμε και να απολαμβάνουμε τη ζωή. Αυτό τονίζει τη σημασία των ανθρώπινων σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίσει. Μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα ώστε ο σύντροφός σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου και να περάσετε ιδανικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προοπτικές σου στον επαγγελματικό τομέα θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο, αλλά φρόντισε να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σε κάθε περίπτωση, αγαπητέ Υδροχόε, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στην επικοινωνία με τους άλλους. Είναι πιθανό όλα τα προβλήματα που σε ενοχλούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, να μετατραπούν σε μια γρήγορη χιονοστιβάδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, συζητήσεις θα οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις ότι κάποια πράγματα στη σχέση σου σε καταπιέζουν. Καλό θα είναι να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη περίοδο χαλαρά με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση και ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Θα καταφέρεις όμως να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, μπορείς να ρυθμίσεις και χρέη του παρελθόντος. Έχεις τους πλανήτες συμμάχους.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Σήμερα θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, αγαπητέ Ιχθύ, σε ό,τι αφορά την επικοινωνία σου. Σίγουρα θα υπάρχει αρκετή ένταση στην ατμόσφαιρα, η οποία θα οδηγήσει σε εντόνους διαπληκτισμούς. Με βάση όλο αυτό το δεδομένο μάλλον θα τεθούν όρια στην προσπάθειά σου να σημειώσεις πρόοδο στην επίτευξη κάποιων στόχων σου, έστω και παροδικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στα αισθηματικά σου να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να λύσεις καταστάσεις που δηλητηριάζουν τη σχέση σας και πληγώνουν και εσάς τους ίδιους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που τα θετικά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Θέλεις να ενισχύσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις που θα έχουν επιτυχία.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact