ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 2 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θα είσαι σε αρκετή ένταση για ζητήματα που νιώθεις ότι δεν προχωρούν όπως θα ήθελες. Δεν αποθαρρύνεσαι όμως, και ξεκινάς με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και θέληση, για να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στην ζωή σου. Σε βεβαιώνω πως με ό,τι καταπιαστείς, θα γνωρίσεις επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μια καινούργια γνωριμία που έχεις κάνει, Κριέ, θα σε οδηγήσει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Αν δεις ότι δε σου πάει, καλύτερα να μην τη συνεχίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις στα επαγγελματικά σου εκείνα που θέλεις, Κριέ, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Μείνε σήμερα μακριά από σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η επικοινωνία, Ταύρε, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της μέρας. Θα καταφέρεις πάρα πολλά. Οι ιδέες που θα έχεις, είναι αναρίθμητες και θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο, που φαίνεται να βρίσκεσαι την τελευταία περίοδο. Προσπάθησε πάντως να μην κάνεις κάποια υπερβολή ή βιαστικές κινήσεις και φρόντισε σήμερα να εξωτερικευτείς σε δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν μπορείς να δεχτείς, Ταύρε μου, τους περιορισμούς, που ίσως σου βάλει το ταίρι σου. Κάνε ό,τι χρειάζεται, ώστε να μη λειτουργείς σε ασφυκτικά πλαίσια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την ευελιξία και προσαρμοστικότητα που έχεις, Ταύρε, πετυχαίνεις πολλά στην εργασία σου. Σήμερα όμως, υπάρχει ο κίνδυνος να κλείσεις συμφωνίες, στις οποίες δεν μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις. Θα σου παρουσιαστούν οικονομικές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Μην αφήσεις τους δισταγμούς και τις φοβίες σου, Δίδυμέ μου, να καθυστερήσουν την εξέλιξή σου. Άσε στην άκρη τη νευρικότητα και τον εγωισμό σου, αφού μπορεί να απομακρυνθείς από ανθρώπους που σ’ έχουν στηρίξει κι είναι αρκετά χρήσιμοι για σένα. Μην αρνηθείς την βοήθεια που θέλουν να σου δώσουν δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς σήμερα, Δίδυμέ μου, ότι ο σύντροφός σου σε πιέζει και πως εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μίλησε μαζί του και βοήθησέ τον να καταλάβει τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, Δίδυμέ μου, που σήμερα δε θα ξέρεις πως να προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να ξεκινήσεις με τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο στα οικονομικά σου, ενώ έρχονται και κάποια χρήματα από κινήσεις που έγιναν στο παρελθόν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact