ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 28 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου είναι καταιγιστικές και θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς και να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς σε αποσπούν από τα αισθηματικά σου και δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε πρόγραμμα για να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου. Δεν χρειάζεται να έχεις ανασφάλειες γιατί θα μπορέσεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις στις οποίες πριν απαντήσεις, θα πρέπει να προσέξεις. Απόφυγε σήμερα να υπογράψεις συμβόλαια.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, φρόντισε να κινηθείς χαλαρά και με ηρεμία. Προσπάθησε με χαμηλούς τόνους να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην αλλάξεις στάση απέναντι στο ταίρι σου, απλώς φρόντισε να μιλήσεις μαζί του για να σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στα επαγγελματικά σου. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Ο δυναμισμός θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής μέρας, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αρκεί πρώτα να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι ακόμη, θα δεις ότι αυτή την περίοδο θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε σήμερα να μην κάνεις λάθη εξ αιτίας του φόρτου και του εκνευρισμού που θα έχεις. Οικονομικά, με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να ασχοληθείς σοβαρά με δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν κάποιο πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μην το βλέπεις έτσι. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σύντομα να αφιερώσεις λίγο χρόνο στα αισθηματικά σου, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι ο Άρης στο ζώδιό σου θα φέρει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, αρκεί να χειριστείς σωστά τις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και είναι από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Θα έχεις πάρα πολλές ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Υπάρχει αρκετός προβληματισμός για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν είναι στα καλύτερά του αυτό τον καιρό. Αυτή την περίοδο όμως θετικές αλλαγές προβλέπονται για το ζώδιό σου οι οποίες θα σε καταπλήξουν και πολλές καταστάσεις στη ζωή σου θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλωθείς τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, γιατί η Αφροδίτη σε ευνοεί και θα φέρει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα υπάρχει πάρα πολλή δουλειά και κούραση, ενώ θα νιώθεις ότι μερικά πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλεις. Μπορείς να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό και όλα θα πάνε πολύ καλά. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον και δείξε προσοχή σε απρόοπτα έξοδα που θα έρθουν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact