ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 11 Ιουλίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι χαμένες ισορροπίες επανέρχονται, αγαπητέ Τοξότη, και είναι πολύ πιθανό να μπορέσεις να αποκαταστήσεις όλες τις βλάβες που προκλήθηκαν, χωρίς να μείνει ίχνος. Η διάθεσή σου θα βελτιωθεί σταδιακά και αυτό θα βοηθήσει την καθημερινότητά σου που θα εξελιχθεί πολύ πιο ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μην συζητήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου για το παρελθόν. Θα κουραστείς ψυχικά και δεν θα βγάλεις και τίποτα. Μπορείτε να πάτε μαζί ένα ταξίδι – το έχεις ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα δεχτείς προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να προσέξεις αρκετά, γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες. Στα οικονομικά σου, τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να δείξεις αυτοσυγκράτηση και να μην τρομάξεις τους γύρω σου με πράγματα που δεν έχουν τόσο μεγάλη βαρύτητα. Η αποκατάσταση της ψυχολογίας σου θα αργήσει να ολοκληρωθεί – μέχρι τότε, απόφυγε περιγραφές καταστροφής που άλλωστε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα δώσεις και θα πάρεις από τη σχέση σου. Καλύτερα να πεις τώρα ό,τι θέλεις στον σύντροφό σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις, θα πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact