ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 11 Ιουλίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Τα νέα καταφτάνουν και θα χάσεις τη βολή σου προσωρινά. Φυσικά, πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις πως οι αλλαγές ευνοούν το μέλλον σου, αλλά μέχρι τότε φρόντισε να μην τα κάνεις όλα μπάχαλο με την ανυπομονησία που χαρακτηρίζει το ζώδιό σου. Ψυχραιμία, θετική σκέψη και προσπάθεια συνεννόησης θα βοηθήσουν στο αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες και με χαμηλούς τόνους προσπάθησε μέσα από τη συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου, και επειδή τα πράγματα είναι στάσιμα, θα εκνευριστείς αρκετά. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία, να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Οικονομικά, από σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Κάποιο άτομο του παρελθόντος, αγαπητέ Ιχθύ, έχει μετανιώσει για τον τρόπο που φέρθηκε και προσπαθεί να επανορθώσει. Βάλε καλύτερα τα όριά σου αυτή τη φορά, για να μην βρεθείς πάλι στην ίδια δυσάρεστη θέση και μάλιστα πολύ σύντομα. Οι άνθρωποι ίσως μπορούν να βελτιώνονται λίγο, αλλά μην περιμένεις θαύματα

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ίσως θελήσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα ή ακόμη και να βάλεις τέλος σε μια σχέση που σε κουράζει αλλά και δεν σου προσφέρει τίποτα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, τώρα που η Αφροδίτη είναι στους Διδύμους, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά. Θα δεχτείς κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά καλό θα είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα. Επίσης απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact