ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 9 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Είστε έτοιμοι να γλεντήσετε σαν να μην υπάρχει αύριο, αγαπητοί Κριοί; Ο Ήλιος κλείνει το μάτι στον Ερμή στον επιδεικτικό 5ο Οίκο σας, κάνοντάς σας κάτι παραπάνω από αξιοπρόσεκτους! Η μέρα αποζητά προσεγγίσεις, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη γοητεία και τον μαγνητισμό σας για να κερδίσετε ό,τι κι αν λαχταράτε. Νέοι φίλοι, θαυμαστές, ειδύλλια, όλα θα παίξουν τον δικό τους αποδοτικό ρόλο!

ΤΑΥΡΟΣ

Λένε ότι η ζωή απαιτεί να απολαμβάνετε ακόμα και τα πιο μικρά πράγματα, όπως τη συντροφικότητα και να έχετε φαγητό κάθε μέρα! Αυτό τον ευγενή σκοπό θα θέσετε σήμερα, καθώς ο Ήλιος θα συναντήσει τον κοινωνικό Ερμή στον τομέα σας του σπιτιού. Παραμερίστε τις γκρίνιες, εστιάστε στο να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Καλέστε φίλους ή βγείτε, να απολαύσετε τη θερινή νύχτα κάτω από τα άστρα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ότι λίγη διασκέδαση δεν έβλαψε ποτέ, αγαπητοί Δίδυμοι! Γι’ αυτό ανοίξτε τα φτερά της κοινωνικής πεταλούδας που κρύβετε μέσα σας, σήμερα που ο Ήλιος συναντά τον φλύαρο Ερμή. Αφού θα έχετε μειωμένη διάθεση για τη διεκπεραίωση υποχρεώσεων και περισσότερη για να συναντήσετε ανθρώπους, αξιοποιήστε τη συγκυρία για αυτοσχέδιες μαζώξεις. Ένα αυθόρμητο γεύμα έξω, θα ανανεώσει τη σκέψη σας και θα καθαρίσει τον ορίζοντα σε πολλά θέματα. Η διάθεσή σας για φλερτ δεν αποκλείεται να έλξει κοντά σας πολύ ενδιαφέροντα άτομο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εστιάστε στους στόχους σας από νωρίς σήμερα, για να δείτε αποτελέσματα το συντομότερο δυνατόν! Θα είστε πιο δυνατοί και πιο γρήγοροι, χάρη στην αποδοτική συνάντηση του Ήλιου με τον Ερμή στην παραγωγική πλευρά σας. Απομακρύνετε το πόδι από το φρένο, βάλτε τα χέρια σταθερά στο τιμόνι και στηριχτείτε για τις μεγάλες ταχύτητες που θα αναπτύξετε. Επειδή στην πορεία σας μπορεί να εμπλακούν και άλλα άτομα, να έχετε ανοικτά τα μέσα μαζικής σας δικτύωσης για άμεση ανταλλαγή απόψεων

ΛΕΩΝ

Μπορείτε να θέσετε τις απόψεις σας χωρίς να δημιουργήσετε εχθρούς, αγαπητοί Λέοντες; Η πρακτική αυτή λέγεται «τακτ», κάτι που καλείστε να επιστρατεύσετε σήμερα που ο Ήλιος θα συναντηθεί με τον ομιλητικό Ερμή στο ζώδιό σας. Δεν έχει σημασία πόσο σημαντικό ή σωστό είναι αυτό που έχετε να πείτε, σημασία έχει ο τρόπος και η στιγμή που θα το πείτε. Προσέξτε ποιοι άλλοι είναι παρόντες και ρυθμίστε την ένταση της φωνής σας ανάλογα… Ειδικά αν θέλετε να κουτσομπολέψετε, καλύτερα να περιμένετε μέχρι το πέρας της δουλειάς σας!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact