ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 14 Αυγούστου

ζώδια σήμερα Κριός
Αν και συνήθως είστε λίγο «ακατέργαστοι» στο συναίσθημά σας, σήμερα θα έχετε την ανάγκη να επανορθώσετε και να γίνετε τρυφεροί! Η Σελήνη θα ερωτοτροπεί με την αγαπησιάρα Αφροδίτη, εξασφαλίζοντας την αρμονία στη σχέση σας. Να αναμένετε ότι θα δώσετε και θα λάβετε πολλές διαβεβαιώσεις αγάπης, μιας και πρόκειται για την καλύτερη μέρα της χρονιάς σε αυτό τον τομέα.

Αν είστε αδέσμευτοι, αναζητάτε ένα ταίρι που να είναι σέξι αλλά και με προσωπικότητα. Είναι πολύ πιθανό να το βρείτε στον περίγυρό σας απόψε, γι’ αυτό τολμήστε να κοιτάξετε και να φλερτάρετε και να ανοίξετε συζητήσεις… Το σκηνικό είναι στημένο για αξέχαστες στιγμές, με πολλές προοπτικές!

ζώδια σήμερα Ταύρος
Μήπως δεν φροντίζετε το σώμα σας όσο πρέπει ή παραμελείτε τις ανάγκες σας; Σήμερα δείξτε στον εαυτό σας πόσο τον αγαπάτε, καθώς η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη της ομορφιάς που σας κυβερνά!
Είναι βέβαιο ότι θα σας αναζωογονήσει ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο και ένα ανανεωτικό μασάζ. Προσφέρετε σε εσάς και την αγαπημένη σας παρέα ένα εκλεπτυσμένο γεύμα με πολλές βιταμίνες. Θα νιώσετε την παραγωγικότητά σας να εκτοξεύεται!

ζώδια σήμερα Δίδυμοι
Το ρομάντζο θα σας επισκεφτεί αποφασιστικά, σήμερα που η Σελήνη και η Αφροδίτη του καλού γούστου θα συνευρεθούν στην πιο τρυφερή πτυχή του χάρτη σας! Η στιγμή είναι ιδανική για να ανανεώσετε την εμφάνιση και την γκαρνταρόμπα σας, να φορέσετε τα πιο ακαταμάχητα σύνολά σας και να βγείτε να διασκεδάσετε με το ταίρι ή την μεγάλη παρέα σας. Προσέξτε μόνο να μην ξεπεράσετε τα όριά σας σε κανέναν τομέα, γιατί ο Ερμής κινείται ακόμη ανάδρομος και μπορεί να σας οδηγήσει σε αχρείαστες σπατάλες

ζώδια σήμερα Καρκίνος
«Σπίτι μου, σπιτάκι μου»! Αυτό θα σκέφτεστε όλη τη σημερινή μέρα, που η ευαίσθητη κυβερνήτης σας η Σελήνη θα βρεθεί στο πλάι της εκκεντρικής Αφροδίτης. Επειδή νιώθετε να έχουν μειωθεί σημαντικά ακόμα και τα δικά σας αποθέματα ενέργειας, τα άστρα σας στέλνουν στον θάλαμο ανάπαυλας στήνοντας σκηνικό θαλπωρής και χαλάρωσης στον καναπέ και την τηλεόραση. Περιοριστείτε στο ταίρι σας ή λίγους στενούς φίλους, επιστρατεύστε το ποπ κορν και τα επιτραπέζια παιχνίδια και απολαύστε την ηρεμία της φωλίτσας σας!

ζώδια σήμερα Λέων
Έχετε φροντίσει να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε επαρκώς τις τελευταίες μέρες, αγαπητοί Λέοντες; Θα σας χρειαστεί επιπλέον ενέργεια σήμερα, που η Σελήνη συμπράττει με την φλύαρη Αφροδίτη στον τομέα σας της επικοινωνίας! Η διάθεσή θα σας σπρώχνει να μιλήσετε πολύ και ειλικρινά, να πείτε στο ιδιαίτερο άτομο της ζωής σας πόσα σημαίνει για εσάς. Ακόμα κι αν θεωρείτε δεδομένο ότι το γνωρίζει, κανέναν δεν έβλαψε λίγη γνήσια επιβεβαίωση. Αν είστε αδέσμευτοι, κανονίστε να βγείτε απόψε στο αγαπημένο σας στέκι και προετοιμαστείτε για πολλές πικάντικες γνωριμίες!

ζώδια σήμερα Παρθένος
Όσο κι αν η αγάπη δεν κοστίζει τίποτα, κανείς δεν είπε ότι δεν πρέπει να κάνετε σπατάλες για χάρη της! Καθώς η Σελήνη και η απαιτητική Αφροδίτη συναντώνται σήμερα στον 2ο Οίκο σας των οικονομικών και της πολυτέλειας, η μέρα σας θα θέλει το κατιτίς παραπάνω… Κάντε ένα δωράκι στον εαυτό σας και το ταίρι σας ή κανονίστε μια εκλεπτυσμένη έξοδο για να καλοπιάσετε τους ουρανίσκους σας με ιδιαίτερες γεύσεις. Μην το δείτε ως σπατάλη, δείτε το ως επένδυση στην ισχυρά καλόγουστη και αισθησιακή ιδιοσυγκρασία σας!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact