ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τρίτης 7 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά θέματα παίζουν πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σας από τον Μάιο, που ο προκλητικός Ουρανός πέρασε στον Ταύρο. Από σήμερα ο πλαγιοδρόμος πλανήτης γυρίζει ανάδρομος, δίνοντάς σας έξι μήνες περιθώριο να καταφέρετε να ισορροπήσετε! Αναδιαρθρώστε τον προϋπολογισμό σας, αναβάλετε τις περιττές αγορές, πληρώνετε πρώτα τις υποχρεώσεις σας και μετά τις πιο τολμηρές παρορμήσεις σας. Αν και αυτός ο ανάδρομος κύκλος του Ουρανού θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, στις 6 Νοεμβρίου θα περάσει και πάλι στο ζώδιό σας. Αυτό θα είναι το τελευταίο στάδιο του ταξιδιού του, που άρχισε το 2011 και θα τελειώσει στις 6 Μαρτίου 2019. Οι κρίσεις θα περάσουν στο παρελθόν, γι’ αυτό να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες για ευκαιρίες που ενδέχεται να σας προσεγγίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Βιάση και χαλάρωση μαζί, αγαπητοί Ταύροι! Τα πράγματα θα μειώσουν την ταχύτητά τους, θα κάνουν παύση ή στροφή 180 μοιρών από σήμερα, που ο εκκεντρικός Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019. Μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στον 1ο Οίκο σας των ατομικών εγχειρημάτων, ωθώντας σας να στήσετε την καινούργια στρατηγική σας για τα πάντα. Συνειδητοποιήστε πόση πορεία έχετε διανύσει και πού θέλετε να πορευτείτε στη συνέχεια, εντοπίστε τα λάθη (δικά σας ή άλλων), βελτιώστε την απόδοσή σας. Στο μεταξύ, θα έχετε και χρόνο να δείτε την όμορφη πλευρά της ζωής!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από σήμερα ο εκκεντρικός Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, όλοι θα κάνουν το διάλειμμα που έχουν κερδίσει! Μέχρι τις 6 Νοεμβρίου ο Ουρανός θα διασχίζει με την όπισθεν τον 12ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης, για να περάσει μετά στον 11ο Οίκο της κοινότητας. Είναι καιρός να αρχίσετε να φροντίζετε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο, ακόμα κι αν πρέπει να ακυρώσετε κάποια από τα πολλά πράγματα που έχετε στο πρόγραμμά σας. Το ζητούμενό σας θα είναι να ισορροπήσετε το πνεύμα και την ψυχολογία σας. Όταν είστε σε άριστη επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο, είστε πιο εναρμονισμένοι και με τον εξωτερικό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συγχωρείτε πολύ εύκολα τα λάθη και τα ελαττώματα των άλλων, ειδικά όσων ανήκουν στον πολύ στενό σας κύκλο. Από σήμερα, που ο άστατος Ουρανός γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, ίσως νιώσετε την υπομονή σας να εξαντλείται! Μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου ο Ουρανός θα βρίσκεται στον Οίκο σας της ομαδικότητας και της τεχνολογίας, ενώ μετά θα περάσει στον τομέα των επιτυχιών σας. Θέλετε να επικρατεί ισορροπία στους στενούς σας δεσμούς, όμως όσο παραβλέπετε τις «κακοτεχνίες» των άλλων μεταφέρετε το φορτίο τους και καθυστερείτε τα δικά σας μακροπρόθεσμα σχέδια. Αυτό που σας χρειάζεται για τους επόμενους πέντε μήνες, είναι να καθαρίσετε την οπτική σας. Μειώστε τα δικαιώματα των άλλων, όσο δεν υλοποιούν τις υποχρεώσεις τους!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact