ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 4 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα θα διέπεται από αρκετή δύναμη για να μπορέσετε να διαχειρίζεστε τόσα θέματα, σε σημείο να εκπλαγείτε και εσείς οι ίδιοι! Κάντε τα βήματά σας με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Αποκλείστε από το περιβάλλον σας κάθε αρνητική επίδραση, μην ακούτε τα σχόλια τρίτων και παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας. Σύντομα θα δείτε ότι οι αποφάσεις σας ήταν απόλυτα σωστές, κάτι που σας ικανοποιήσει και ηθικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλα θα κυλούν με αίσιο πρόσημο σήμερα! Η μέρα είναι ιδανική για να πάρετε ρίσκα και να κάνετε δυναμικές κινήσεις, όσο δύσκολο κι αν σας φανεί αρχικά να φτάσετε τον στόχο σας. Οι θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας θα αποδείξουν σύντομα ότι έχετε να αδράξετε πολλά οφέλη από τις τωρινές σας δράσεις. Απολαύστε την ευφορία στην ατμόσφαιρα και τη διάθεσή σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε βιώσει αρκετές πιέσεις τον τελευταίο καιρό, που τώρα αρχίζουν να καταπονούν τα όριά σας. Νιώθετε να χάνετε την αρτιότητα της πνευματικής αλλά και της σωματικής σας αντοχής. Αυτό που σας χρειάζεται είναι να αποτραβηχτείτε για λίγο απ’ όλους και όλα, για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε, παραμείνετε ψύχραιμοι και μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια των ανθρώπων που σας αγαπούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σας αρχίζει ξανά να παίρνει την ανιούσα! Αυτό σας βοηθά να βλέπετε με θετική ματιά, τόσο τα άτομα του περιβάλλοντός σας όσο και τις καταστάσεις που έχετε να χειριστείτε. Χαλαρώστε, αφιερώστε χρόνο στους δικούς ανθρώπους για ανέμελες συζητήσεις, αδράξτε την ευκαιρία για την ξεκούραση που έχετε ανάγκη. Να ξέρετε ότι τα άστρα είναι στο πλευρό σας, όπως και οι συνεργάτες σας!

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα πιεστείτε να κάνετε μια ανασκόπηση στα δεδομένα σας, προκειμένου να καταλάβετε τη θέση που βρίσκεστε. Αυτό θα σας βοηθήσει να καθορίσετε και τη στάση σας, έναντι συγκεκριμένων ανθρώπων και καταστάσεων. Τολμήστε να περάσετε από αυτή τη διεργασία, για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από κάποια μελλοντική έκθεση ή και προδοσία. Εστιάστε στους στόχους σας και προγραμματίστε τα επόμενα σχέδιά σας, χωρίς να επιτρέπετε σε εξωγενείς παράγοντες να επηρεάζουν την ισορροπία σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως να νιώθετε κάποια ανασφάλεια και αβεβαιότητα σήμερα, για την πορεία που έχουν πάρει κάποια θέματα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Δεν έχετε ξεκάθαρη εικόνα για την τωρινή σας θέση, ώστε να καταλήξετε στο πού θέλετε να στοχεύσετε. Αφιερώστε χρόνο σε έναν διάλογο με τον εσωτερικό σας εαυτό, για να ξεκαθαρίσετε τα ζητούμενά σας και να μην επιτρέψετε σε αυτή τη δυσχέρεια να επηρεάσει και άλλους τομείς της ζωής σας. Σύντομα θα είστε σε θέση να κάνετε ισορροπημένες κινήσεις προόδουΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact