ΚΟΣΜΟΣ

Το αντικείμενο στον ουρανό που πυροδότησε σενάρια

Γνωστή εταιρεία, πάντως, έσπευσε να βάλει ένα τέλος στη φημολογία

Οι ιστορίες για εξωγήινους και UFO πάντα εξάπτουν τη φαντασία του κοινού. Δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να αναλύσουμε αν υπάρχει ζωή εκεί έξω. Δεν είναι επί τους παρόντος. Θα ήταν όμως υπερβολικά εγωιστικό να πιστεύουμε ότι είμαστε μόνοι μας στο αχανές σύμπαν.

Προς το παρόν θα ασχοληθούμε με ένα βίντεο που έχει γίνει viral και το οποίο κατέγραψε το πρωί της 29ης Μαΐου ο Τζέισον Σουίνγκ στη λίμνη Νόρμαν, στη Βόρεια Καρολίνα.

Σε αυτό φαίνεται ένα μυστηριώδες αντικείμενο να αιωρείται πάνω από τη λίμνη, με τον Σουίνγκ να ισχυρίζεται πως πρόκειται για UFO.

Η ποιότητα του βίντεο είναι κακή, με την εικόνα να κουνιέται διαρκώς οπότε δεν μπορεί να βγει ασφαλές συμπέρασμα για την ταυτότητα του ιπτάμενου αντικειμένου.

Το βίντεο ωστόσο αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για τους συνωμοσιολόγους να αναπτύξουν τις απόψεις τους και να έρθουν σε αντιπαράθεση με τους δύσπιστους. Αρκετοί σχολίασαν αρνητικά το βίντεο, ενώ άλλοι ανέφεραν πως πρόκειται για κάποιο μυστικό πρόγραμμα του στρατού.

Απ’ ότι φαίνεται πάντως οι πιθανότητες το αντικείμενο που είδε ο νεαρός να αιωρείται πάνω από τη λίμνη, να είναι από άλλο πλανήτη, είναι μηδενικές καθώς η γνωστή εταιρεία ελαστικών GoodYear έσπευσε να βάλει ένα τέλος στα σενάρια. Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό που έχει δημιουργήσει για το εμβληματικό της αερόπλοιο (το GoodYear Blimp), ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλουμε να σταθούμε εμπόδιο σε μια καλή ιστορία, αλλά αυτό εδώ είμαστε σίγουρα εμείς. Αφήσαμε την περιοχή της Σάρλοτ στις 29/5 μετά το Coke 600 (σ.σ. αγώνας του Πρωταθλήματος NASCAR».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact