ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 16 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις περιθώρια σε κανέναν να σε παρεξηγήσει με την απόμακρη στάση που κρατάς. Εξήγησε με λεπτομέρειες τι ακριβώς συμβαίνει και μην δώσεις αφορμές για συζητήσεις που σε αδικούν. Όλα μπορούν να διορθωθούν, αρκεί να επαναφέρεις το συντομότερο τις χαμένες ισορροπίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο μαζί με το ταίρι σου και επιτέλους να του αφιερώσεις χρόνο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, φρόντισε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, γιατί δεν βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό πρόκειται να αλλάξει απότομα για το ζώδιό σου, και να σε βγάλει εντελώς έξω από τα νερά σου. Ο δρόμος της επιτυχίας θα είναι καθοριστικής σημασίας και είναι πολύ πιθανόν να μην χρειαστεί να κοπιάσεις άλλο, αρκεί να δείξεις ψυχραιμία σε μικρά εμπόδια, τα οποία πολύ σύντομα θα φύγουν όπως ήρθαν, χωρίς να αφήσουν ίχνη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς που ίσως σου βάζει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η τύχη είναι με το μέρος σου αισθηματικά, και θα πραγματοποιήσει την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε σημείο που σε ικανοποιεί. Σήμερα φρόντισε λίγο να ξεφύγεις από το άγχος όλης της εβδομάδας. Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα χρειαστείς μεγάλη υπομονή, αγαπητέ Παρθένε, για να μπορέσεις να βάλεις σε τάξη όσα σε πιέζουν, καθώς έχεις ήδη φτάσει σε εξωφρενικά όρια. Μην απελπίζεσαι όμως – κράτα την ψυχραιμία σου, ώστε να οργανώσεις σε πρακτικό επίπεδο την καθημερινότητά σου, κάτι που θα σου επιτρέψει να ολοκληρώσεις τους στόχους σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μην τραβάς το σχοινί με το ταίρι σου. Με μια συζήτηση σε χαμηλούς τόνους, μπορείς να τα λύσεις όλα πολύ καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, γιατί ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact