ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 16 Απριλίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην παραμελήσεις αγαπημένα πρόσωπα που χρειάζονται τη βοήθειά σου. Τώρα είναι η στιγμή να στηρίξεις ανθρώπους που για χρόνια στάθηκαν δίπλα σου και σε φρόντισαν με τον καλύτερο τρόπο. Όλα τα υπόλοιπα είναι ασήμαντα και ο χρόνος θα τα προσπεράσει με ευκολία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, θα πας πολύ καλά στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου κινούνται σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να ξεκουραστείς και να περάσεις όμορφα με δικά σου άτομα. Θα πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η οικογένειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, υφίσταται εχθρική στάση από κάποια συγγενική οικογένεια, εξ αιτίας μιας παρεξήγησης. Η αιτία αυτής της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί πολύ σύντομα πρόκειται να πάψει, καθώς η αποκάλυψη ενός μυστικού θα επαναφέρει τη χαμένη ισορροπία στις μεταξύ σας σχέσεις. Με λίγη υπομονή όλα θα πάνε καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η σημερινή μέρα θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα πάρει τέλος. Μια καινούργια γνωριμία έρχεται πολύ σύντομα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο σήμερα, ώστε να ηρεμήσεις από την πίεση της καθημερινότητας. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία, ενώ θα τακτοποιηθούν και πολλές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα η ανάγκη σου για αλλαγές, αγαπητέ Τοξότη, θα σε οδηγήσει σε υπερβολές τις οποίες μπορείς να αποφύγεις. Μια ανανέωση του προσωπικού σου χώρου μπορεί να μετριάσει κάπως τις τάσεις φυγής και εξαφάνισης και να βελτιώσει ευχάριστα την καθημερινότητά σου. Μην βιαστείς για πράγματα που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ξέχνα καταστάσεις στη σχέση σου που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν σήμερα από το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, γιατί η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε ευνοεί αισθηματικά, για μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα κάνεις πάρα πολλά για να φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Οικονομικά, καλό θα είναι να κινηθείς λίγο συγκρατημένα σήμερα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact