ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 30 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, ό,τι κάνεις πρέπει να είναι υπολογισμένο πολύ καλά, αφού προβλέπεται να γίνουν κάποια λάθη. Μπορείς ν’ αλλάξεις κάποια πράγματα, αλλά χωρίς βιασύνη. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και θα δρομολογήσεις, αποφασιστικά και σίγουρα, λύσεις για τις εκκρεμότητες που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βγάλε σήμερα την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που έχεις, Κριέ μου, για να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου, Κριέ, διότι θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και στην παρούσα κατάσταση δε σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες δαπάνες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η διάθεση κι οι συναισθηματικές σου επιθυμίες, Ταύρε, γίνονται απόλυτη προτεραιότητα στην ιεράρχηση των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Ίσως σήμερα το ενδιαφέρον σου να είναι περισσότερο στραμμένο στο να προχωρήσεις κάποια σχέδια ή να θέσεις τις βάσεις για την επίτευξη κάποιων παλαιότερων στόχων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα προσπαθήσεις σήμερα, Ταύρε, να φέρεις γαλήνιες κι όμορφες στιγμές στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι πλανήτες, Ταύρε, σε προειδοποιούν να ρίξεις σήμερα τους τόνους για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Μην προκληθείς από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Κάποια σχέδια που έχεις, Δίδυμε, μπορεί να μην εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις, αλλά εσύ μην το βάζεις κάτω, αφού μπορείς πάντα και τα φέρνεις εις πέρας μια χαρά. Σε αναταραχές κι εντάσεις που ίσως προκύψουν, καλό θα ήταν να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση. Με πολύ χαμηλούς τόνους και μεγάλη επιμονή θα πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Δίδυμε, αφού οι λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, είναι εύκολο να βρεθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε σήμερα να μην κάνεις λάθη στο χώρο της εργασίας σου, Δίδυμε. Αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, να είσαι προσεκτικός σ’ αυτά που λες και κάνεις. Πρέπει να καλύψεις πολλά οικονομικά κενά του παρελθόντος, οπότε μην ανοίγεις καινούργια μέτωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο συναισθηματισμός, η φαντασία κι η διαίσθησή σου, Καρκίνε, αυτή την περίοδο βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα. Πράγματα και πρόσωπα που ήταν κάποτε αδιάφορα για σένα, τώρα θ’ αποκτήσουν σημασία κι ενδιαφέρον. Η επιθυμία σου όμως για κάθε είδους διασκέδαση θα είναι κάπως έντονη και θα σε κάνει να παραμελείς ενσυνείδητα καθημερινές σου υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε σήμερα περισσότερο το σύντροφό σου, Καρκίνε, και πες του αυτά που νιώθεις. Θα αισθανθείς καλύτερα πρώτος εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Καρκίνε, να αντεπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει. Σήμερα, ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Κάνε σωστό προγραμματισμό στα οικονομικά σου και απόφυγε τα έξοδα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, θα κινείσαι δυναμικά, χωρίς να ξεχνάς τους στόχους που έχεις θέσει. Αυτή την περίοδο θα διαισθάνεσαι κάποια προβλήματα πριν προκύψουν και θα προλαβαίνεις να δίνεις τις καλύτερες λύσεις. Η δημιουργικότητά σου θα είναι στα ύψη της και θα καταφέρεις πάρα πολλά σε όλα τα ζητήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή είναι μια μέρα, Λέων μου, που μπορεί να σ’ οδηγήσει σε ατελείωτες συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσετε προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, θα δεχτείς προτάσεις στο χώρο της εργασίας σου, Λέων. Καλό είναι, πριν απαντήσεις, να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που φέρνουν. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου, ενώ θα δεχτείς προτάσεις που, αν υλοποιηθούν, θα βελτιώσουν τα έσοδά σου. Προς το παρόν, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ξεκινάει μια πολύ εποικοδομητική ημέρα, Παρθένε, σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και εκκρεμότητες με άτομα της οικογένειας. Περιόρισε το άγχος και την ένταση, για να βάλεις μερικά θέματα σε σειρά. Κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις στο χώρο του σπιτιού σου, μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί η σχέση σου, Παρθένε μου, σήμερα να πάρει μία τροπή που δεν περίμενες, κι όχι απαραίτητα ευχάριστη. Για να αποφύγεις τυχόν άσχημες εξελίξεις, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να καταλάβεις τι είναι αυτό που χρειάζεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου, Παρθένε μου, αφού καταφέρνεις να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει. Θα υπάρξει οικονομική στασιμότητα σήμερα και μερικές υποθέσεις δε θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact