ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της εβδομάδας απο 25 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2018

Κριός
Ευχάριστα ξεκινά η εβδομάδα, με πολύ καλή διάθεση από τη μεριά σας, όμως, η πανσέληνος στα μέσα της εβδομάδας σάς φέρνει απέναντι σε αναγκαστικές, υποχρεωτικές και κάποτε κουραστικές οικογενειακές κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Ωστόσο, οι μέρες μεταφέρουν ευχάριστα συναισθηματικά και οικονομικά μηνύματα στους γεννημένους από 3 έως 10 Απριλίου. Ο Ερμής περνά στον Λέοντα την Παρασκευή και θα επαναφέρει τον ουσιαστικό διάλογο στις σχέσεις σας, ενώ παράλληλα θα φέρει και ευχάριστες προσκλήσεις στους γεννημένους τις 4 πρώτες μέρες του ζωδίου.

Ταύρος
Συγκρατημένοι και, δίκαια ή άδικα, καχύποπτοι με πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας θα είστε στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Στα μέσα της η ρεαλιστική πανσέληνος από τον Αιγόκερω θα σας δώσει την αυτοσυγκράτηση που χρειάζεστε για να μη χαλάσετε, σε κακές στιγμές, πράγματα που έχετε χτίσει. Ο Ερμής, που την Παρασκευή περνά στον Λέοντα, κάνει πιο συχνή την παρουσία φίλων στο σπίτι, ενώ βοηθά και στην καλύτερη επικοινωνία με άτομα της οικογενείας. Το Σάββατο απρόσμενα έξοδα ίσως σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμοι
Συντροφικούς και ευέλικτους στα αιτήματα των γύρω, σας βρίσκει το ξεκίνημα της εβδομάδας ενώ η πανσέληνος που γίνεται την Τετάρτη στον Αιγόκερω σάς κάνει πιο μυστικοπαθείς σε σχέση με τα οικονομικά σας. Ο Ερμής, που την Παρασκευή περνά στον Λέοντα, θα κάνει πιο εύκολες τις μετακινήσεις σας και πιο πειστικό τον λόγο σας. Το Σάββατο θα μπορείτε μαχητικά να περάσετε τα δικά σας θέλω, ακόμα κι αν κάποιοι γύρω σας αντιδρούν και διαφωνούν.

Καρκίνος
Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας θέλει να ασχολείστε με λεπτομέρειες που αφορούν τα επαγγελματικά σας, ενώ κάποιοι άλλοι με την υγεία σας. Η πανσέληνος που γίνεται απέναντι σας, έρχεται να σας θυμίσει τις πολλές οικογενειακές ή και επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και έχουν περιορίσει αισθητά τον ελεύθερο χρόνο σας. Ο Ερμής θα βοηθήσει να έχετε πιο πρακτικό τρόπο διαχείρισης του χρήματος, ενώ το Σάββατο πιθανότατα κάποιο νέο ή κουτσομπολιό θα σας αναστατώσει. Οι γεννημένοι στις 5 Ιουλίου διανύετε μια περίοδο εύνοιας.

Λέων
Η εβδομάδα στο ξεκίνημά της σας βρίσκει να ασχολείστε με πράγματα που αγαπάτε, ενώ στα μέσα της η πανσέληνος θα μπορούσε να φέρει επαγγελματικά άγχη και να επαναφέρει στο προσκήνιο άλυτες εκκρεμείς επαγγελματικές υποθέσεις. Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας βοηθώντας σας να εκφράζεστε πιο εύκολα. Παράλληλα, βοηθά τα νέα ξεκινήματα των γεννημένων τις 4 πρώτες μέρες του ζωδίου. Το Σάββατο αποφύγετε σπατάλες εντυπωσιασμού, γιατί θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Οι γεννημένοι 5 με 12 Αυγούστου θα έχετε ειδικές αιτίες να είσαστε πολύ χαρούμενοι.

Παρθένος
Με ωραίο οικογενειακό κλίμα ξεκινά η εβδομάδα σας. Στα μέσα της, θα ασχοληθείτε αρκετά με αγαπημένους σας που ζητούν περισσότερα από εσάς και από τον χρόνο σας. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, που από την Παρασκευή περνά στον Λέοντα, θα σας κάνει πιο μοναχικούς και απόμακρους. Το Σάββατο οι υποχρεώσεις που δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε ίσως σας κάνουν περισσότερο νευρικούς και οξύθυμους απ’ ό,τι είστε στην πραγματικότητα.

Ζυγός
Με πολλές συζητήσεις, μετακινήσεις και διάθεση για καλό κουτσομπολιό, ξεκινά η εβδομάδα, ενώ στα μέσα της η πανσέληνος θα μπορούσε να κορυφώσει κάποιες αντιθέσεις σας με άτομα του οικογενειακού χώρου. Ο Ερμής την Παρασκευή περνά στον Λέοντα και φέρνει φίλους κοντά σας, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν κάποια ειδική γνώση που να σας φανεί χρήσιμη. Παράλληλα, κάποιος μέσα από τον φιλικό περίγυρο θα φανεί καλό στήριγμα για να εκμυστηρευτείτε τα εσώψυχά σας και να ηρεμήσουν ανησυχίες σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact