ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για τον Ιούλιο 2018

Από τον αστρολόγο Πέρρη Κρητικό

Ο Ιούλιος είναι μήνας επιβαρυμένος λόγω εκλείψεων, ωστόσο οι σκληρές πλανητικές όψεις που παρουσιάζει είναι σαφώς λιγότερες από τις καλές. Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου δεσπόζει το εξαιρετικό και τυχερό για πολλούς τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία (στις 5/7ου), που, σε συνδυασμό με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα (στις 8/7ου), δημιουργείται ένα εξαιρετικό 4ήμερο, 5,6,7,8 Ιουλίου, λίγο έως πολύ βοηθητικό για όλους μας.

Μέσα στο πρώτο 10ήμερο του μήνα δύο όψεις του Ερμή δίνουν στοιχεία επιθετικότητας μα και υπερβολής στον λόγο. Αυτό επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) που πρέπει να ελέγξουν τόσο την υπερβολή όσο και την εριστικότητά τους.

Αδιαμφισβήτητα, η πρώτη έκλειψη στις 13 του Ιουλίου είναι μία δύσκολη έκλειψη, καθώς δημιουργείται στις 20 και 41΄ του Καρκίνου, σε τέλεια αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δείχνοντας ότι έχει τη δύναμη σαν έκλειψη να ενεργοποιήσει σκληρά γεγονότα που μπορούν να μας πονέσουν πάνω σε θέματα που αφορούν αυτά που λέμε ιερά και όσια.

Η Αφροδίτη, στις 24 του μήνα, φέρνει διαψεύσεις προσδοκιών, εξαπατήσεις συναισθηματικές όσο και υλικές και στις 25 ο Ήλιος δημιουργεί ανατροπές που φέρνουν νευρικότητα. Η δεύτερη έκλειψη του καλοκαιριού, στις 27 Ιουλίου, επηρεάζεται από τον Ουρανό με τετραγωνική όψη απόκλισης 2 μοιρών. Αυτό και μόνο φτάνει για να δημιουργήσει παροδικό κλίμα έντασης, νευρικότητας και ανασφάλειας.

Κριός
Οι πρώτες μέρες δείχνουν εξαιρετικά ευνοϊκές για όσους γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Να περιμένουν συναισθηματικές χαρές, αλλά και υλικά δώρα. Τη δύσκολη δεύτερη εβδομάδα, η έκλειψη του Ήλιου, δείχνει να δημιουργεί οικογενειακές διαφωνίες, επηρεάζει όμως περισσότερο τους γεννημένους στις 9-10 Απριλίου. Η τρίτη εβδομάδα είναι εξαιρετικά ουδέτερη και ίσως η πιο αδιάφορη εβδομάδα του μήνα. Στις 23 Ιουλίου, που ο Ήλιος περνά στον Λέοντα δημιουργεί ένα καλύτερο κλίμα στη ζωή των γεννημένων τον Μάρτιο, αφού ένας Ήλιος μέσα στον χώρο του Λέοντα δυναμώνει τα συναισθηματικά ζητήματα, φέρνει μια δυναμική ένταση στην ερωτική ζωή των Κριών και αυξάνει τα ενδιαφέρον τους σε ό,τι αφορά ζητήματα καρδιάς. Όμως, από τις 24 έως και τις 28 του μήνα, συμβαίνουν πολλά αρνητικά πλανητικά γεγονότα, που δεν θα αφήσουν ούτε εσάς ανεπηρέαστους.

Ταύρος
Για τους γεννημένους 24 Απριλίου, ο μήνας θα είναι και δύσκολος και γεμάτος νευρικότητα. Για τους υπόλοιπους, οι πρώτες 8 μέρες βοηθούν τις μετακινήσεις και τις συζητήσεις, αλλά και το κλείσιμο συμφωνιών. Όμως, ό,τι και αν είναι αυτό που θέλετε να ολοκληρώσετε, πρέπει να το τελειώσετε μέχρι τις 8 του μήνα. Στις 10 Ιουλίου, η Αφροδίτη περνά στον χώρο της Παρθένου και δίνει μια περίοδο που θα κρατήσει μέχρι τις 7 Αύγουστου, που στη διάρκειά της θα σας απασχολήσουν συναισθηματικά και ερωτικά ζητήματα. Μάλιστα, αυτό το διάστημα όλοι οι Ταύροι θα έχετε μια καλή στιγμή που θα βοηθήσει είτε να αναθερμάνετε μια σχέση είτε να εμπλακείτε σε κάποια νέα. Η πρώτη έκλειψη στις 13 Ιουλίου καλεί πολλούς από σας να διαχειριστούν ένα δύσκολο θέμα που αφορά πιθανότατα μια συγγενική – οικογενειακή διαφωνία. Η δεύτερη έκλειψη, στις 27 Ιουλίου, αφορά καθαρά οικογενειακά ζητήματα και επηρεάζει περισσότερο όλους εσάς των πρώτων ημερών, που, όπως και στην αρχή είπαμε, θα έχετε ένα μήνα με μεγάλες εντάσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact