ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Τετάρτης 18 Ιουλίου

ζώδια σήμερα Κριός.

Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να νιώθετε έναν δισταγμό για να προσεγγίσετε άλλους ανθρώπους, παρά την γεμάτη αυτοπεποίθηση ιδιοσυγκρασία σας. Η Σελήνη προσεγγίζει τον εκρηκτικό κυβερνήτη σας τον Άρη, που κινείται ανάδρομος αυτή την περίοδο.

Θα καταφέρετε να σπάσετε τον πάγο και οι υπόλοιποι θα δουν ξεκάθαρα τις καλές προθέσεις σας. Η ευγένειά σας και η σημασία που θα δείξετε στον καθένα ατομικά, μπορεί να μετατρέψει τους πάντες σε πιστούς θαυμαστές σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αν θέλετε να γίνει μια δουλειά, πρέπει να την αναθέσετε σε ένα δραστήριο άτομο. Σήμερα η Σελήνη συναντά τον Άρη σε ένα οργανωτικό τρίγωνο, που θα σας ωθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι αναλαμβάνετε περισσότερα πράγματα απ’ όσα θα έπρεπε… Πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε να κρατήσετε και αναθέστε αλλού όσα δεν προλαβαίνετε.

Αυτή η στρατηγική θα σας βοηθήσει να διεκπεραιώνετε τα πάντα πιο γρήγορα και πιο εύκολα, ώστε να αξιοποιήσετε τον κερδισμένο χρόνο για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας ανθρώπους!

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα θα ξεκινήσει με πολύ ένταση και πάθος, καθώς η Σελήνη συναντά τον φλογερό Άρη – που κινείται ανάδρομος αυτή την περίοδο. Είναι βέβαιο ότι έχετε εντοπίσει πολλούς ενδιαφέροντες στόχους, που θα τους πετύχετε αν εστιάσετε την ενέργειά σας σε δημιουργικές ιδέες για το ρομάντζο. Δεν είναι τυχαίο που έχει επικρατήσει η άποψη ότι «οι πιο παραγωγικοί Δίδυμοι, είναι οι εμπνευσμένοι Δίδυμοι»!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Παραμείνετε εστιασμένοι σε όσα σας λέει το ένστικτό σας σήμερα, ειδικά αν έχει ψυχρανθεί κάπως το κλίμα με το λατρεμένο έτερό σας ήμισυ. Η Σελήνη συναντά τον ανάδρομο Άρη σε ένα τρίγωνο εντάσεων, που θα σας αποκαλύψει τη μέση οδό που αναζητούσατε εδώ και καιρό – χωρίς να χρειαστεί να αποχωρίσετε ή να υποχωρήσετε. Αναζητήστε την τρυφερή πλευρά σας και πείτε όσα νομίζετε σωστά, ακούγοντας με προσοχή όσα λέει και η άλλη πλευρά. Το ανοικτό πνεύμα σας θα σας οδηγήσει να εντοπίσετε τα καίρια σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας.

ζώδια σήμερα Λέων

Δύο μυαλά σκέφτονται πάντα καλύτερα από ένα. Σήμερα καλείστε να διευρύνετε τους συνεργατικούς σας ορίζοντες, καθώς η Σελήνη σχηματίζει ένα τρίγωνο παρακίνησης με τον ορμητικό Άρη. Θα νιώσετε την ανάγκη να αναζητήσετε καινούργια πεδία δράσης, από τη συνάντηση με τους φίλους σας μέχρι την ανταλλαγή ιδεών με συναδέλφους στο γραφείο. Θα δείτε ότι οι πάντες θα σας υποδέχονται με ενθουσιασμό και ακόμη περισσότεροι θα αποζητήσουν την παρέα σας.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η εξάσκηση είναι αυτή που σας φτάνει στην τελειότητα, αγαπητοί Παρθένοι. Εστιάστε στη διεκπεραίωση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, σήμερα που η Σελήνη θα συνευρεθεί με τον αποδοτικό Άρη. Ακόμα κι αν δεν σημειώσετε επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια, το μόνο σας εμπόδιο για να προχωρήσετε θα είναι ο φόβος. Διευρύνετε τον εργασιακό σας κύκλο, προσεγγίστε άτομα με ισχύ και προωθήστε τις καινοτόμες ιδέες σας. Όλα θα γίνουν πιο εύκολα απ’ όσο νομίζατε, αν επιστρατεύσετε την αυτοπεποίθησή σας.

ζώδια σήμερα Ζυγός

Το θέλετε, το θέλετε πολύ, το θέλετε πάρα πολύ! Πόσο μακριά είστε διατεθημένοι να φτάσετε, για να υλοποιήσετε αυτό το όνειρό σας; Σήμερα που η Σελήνη διασχίζει το ζώδιό σας και συναντά τον φιλόδοξο Άρη, μόνο ο ουρανός είναι το όριό σας. Απευθυνθείτε σε φίλους που κατέχουν θέσεις επιρροής, προωθήστε τον εαυτό σας μέσα από τα μέσα μαζικής δικτύωσης… Στην εποχή της τεχνολογίας, κανείς δεν κάθετε άπραγος αναμένοντας να τον ανακαλύψουν! Μιας και ο Άρης κινείται ανάδρομος αυτή την περίοδο, δεν αποκλείεται να σας αναδείξει ένα παλαιότερο εγχείρημά σας που παραμελήσατε.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Σήμερα θα κληθείτε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και τις αντοχές σας, προκειμένου να επικρατήσετε των καταστάσεων. Η συνάντηση της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη, θα αναταράξει αρκετά των ωκεανό των συναισθημάτων σας. Η μία αποζητά την τρυφερότητα, ο άλλος μπορεί να γίνει εριστικός… Χωρίς να είναι αυτή η πρόθεσή σας, ενδέχεται να γίνετε σκληροί στις συμβουλές σας προς ένα άτομο του στενού σας κύκλου – ή να λάβετε στήριξη από έναν άνθρωπο που νοιάζεται αρκετά ώστε να το εκφράσει!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact