ΕΓΚΛΗΜΑ

5 δολοφόνοι που έψαχναν στην Νικολούλη τα θύματα τους

Είχαν το θράσος να κλάψουν μπροστά στις κάμερες ενώ εκείνοι τους είχαν σκοτώσει. Κανείς όμως δεν ξεφεύγει από την Αγγελική Νικολούλη

Από την άτυχη 20χρονη Κική Πολύζου στην Κοζάνη μέχρι την διαβολική χήρα του Βούλγαρη και από μητέρα του Κωστή Πολύζου στον σύζυγο που πετάχτηκε σε μπαζωμένο πηγάδι.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 5 δράστες που είχαν το θράσος να εμφανίστουν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη ψάχνοντας τα θύματά τους.

1. Δήμητρα Βούλγαρη

Η «διαβολική χήρα» είχε εμφανιστεί δύο φορές στο στούντιο του «Φως στο Τούνελ» για να αναζητήσει το σύζυγο της. Από την πρώτη στιγμή και με τις κατάλληλες ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη, φάνηκε η ψυχρότητα και η αδιαφορία της για το νεκρό σύζυγο της. Έλεγε μάλιστα πως ζει μόνο και μόνο για να δει τη σύλληψη και την τιμωρία των δολοφόνων του άνδρα της. Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για την ταυτότητα που φορούσε στο λαιμό της με το όνομα του συζύγου της Θανάση, εκείνη απάντησε πως έτσι τον νιώθει κοντά της και της δίνει δύναμη να προχωρήσει στην έρευνα για τη δολοφονία του.

Στην τελευταία εκπομπή για τη σεζόν φιλοξενήθηκε πάλι στο στούντιο κατηγορώντας τους αστυνομικούς του Ναυπλίου ότι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και ζήτησε τη συμμετοχή και άλλων έμπειρων αστυνομικών από την Αθήνα. Όταν οι ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη έγιναν πιεστικές για τον τρόπο που βρέθηκαν στο σπίτι της το τσαντάκι και το κινητό του θύματος, έχασε τα λόγια της. Ήταν από τις λίγες φορές που ο λόγος της δεν είχε ροή και δεν έβρισκε άμεσα την απάντηση, όπως συνήθιζε.

5 δολοφόνοι που έψαχναν στην Νικολούλη τα θύματα τους - Εικόνα 2

Το άλλοθι που επικαλέστηκε η 38χρονη «μαύρη χήρα» της Ερμιονίδας, ότι την ώρα της δολοφονίας του συζύγου της περιεργαζόταν στο σπίτι της κάποια βραχιόλια που είχε παραλάβει ταχυδρομικώς, αποδείχθηκε σαθρό και ήταν εκείνο που έδωσε τη δυνατότητα στους αστυνομικούς να την εγκλωβίσουν.

2. Δέσποινα Κουτσέγκου – Χρήστος Ντιος

Για πέντε ολόκληρα χρόνια η Κουτσέγκου παρουσιαζόταν ως μια δυστυχισμένη μάνα που θρηνούσε για το θάνατο του παιδιού της. Εμφανίστηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ζητώντας τόσο από την ίδια όσο και από τον κόσμο να τη βοηθήσει να βρει τους δολοφόνους του γιου της στη Σιάτιστα της Κοζάνης. Πίσω όμως από το κακοστημένο θέατρο αποδείχθηκε ότι βρισκόταν τόσο η ίδια όσο και ο δεύτερος σύζυγό της.

5 δολοφόνοι που έψαχναν στην Νικολούλη τα θύματα τους - Εικόνα 3

Ο Κώστας Πολύζος βρήκε τραγικό θάνατο από το αδίστακτο ζευγάρι, οι οποίοι μάλιστα στην προσπάθεια τους να κρατήσουν επτασφράγιστο το αποτρόπαιο μυστικό τους, ανάγκασαν το 12χρονο γιο τους να ψευδομαρτυρήσει. Ένα μέρος από τις άγνωστες συνομιλίες της Νικολούλη με τη μητέρα του Πολύζου, παρουσίασε η δημοσιογράφος  στην εκπομπή της. Πρόκειται για επικοινωνία που έγινε λίγο αφότου έχει βρεθεί το πτώμα:

«Το παιδί μου λες να είναι χαρούμενο εκεί πάνω που είναι Αγγελική μου; Γιατί το παιδί μου είναι άγγελος αυτή τη στιγμή είναι στον παράδεισο» έλεγε κλαίγοντας τότε η σήμερα κατηγορούμενη για το φόνο.

Τα ηχητικά ντοκουμέντα όμως έδειξαν και κάτι ακόμη. Η εκπομπή είχε στα χέρια της ενδείξεις πως η ιστορία που εξιστορούσε το ζευγάρι και ο ετεροθαλής αδερφός του νεκρού δεν έμοιαζαν πειστικές: «Εγώ που τον άκουγα το μικρό να περιγράφει την μαρτυρία του δεν με έπειθε. Μήπως κάποιος άλλος το έβαλε να πει κάτι τέτοιο» ακούγεται η δημοσιογράφος να λέει στη μητέρα.

5 δολοφόνοι που έψαχναν στην Νικολούλη τα θύματα τους - Εικόνα 4

«Μήπως είναι κάτι που δεν μου έχεις πει για τη νύχτα εκείνη; Έχω την εντύπωση ότι δεν μου έχετε πει την αλήθεια για εκείνη τη νύχτα. Είναι σαν να κρύβεις κάτι που δεν θες να το πεις για να μην εκθέσεις κάποιους άλλους» τη ρώτησε ευθέως για να λάβει την εξής απάντηση:

Δεν μου λες Αγγελική. Ποια μάνα θα έφτανε σε αυτό το σημείο να βρίσκεται ένα πτώμα και να υπάρχει περίπτωση να είναι το παιδί της και να κρύβει κάτι που γνωρίζει. Όταν μια γυναίκα φέρνει στον κόσμο παιδιά, δεν τα φέρνει ούτε για καπρίτσιο, τα αγαπάει. Κάθε γονιός τα παιδιά του τα αγαπάει.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τη μητέρα και τον πατριό του Πολύζου ήταν ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, πλαστογραφία, περιύβριση νεκρού και ψευδορκία. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η μητέρα σκότωσε τη νύχτα της 18ης Φεβρουαρίου του 2011 τον Κωστή χτυπώντας τον στο κρανίο με θλων όργανο.

3. Δάνος Μουρατίδης

Η υπόθεση της 20χρονης Κικής Κούσογλου είχε πάρει τεράστια δημοσιότητα, έπειτα από την αποκάλυψη, πως ο σύντροφος την, ο οποίος την αναζητούσε μαζί με τους γονείς της στην εκπομπή, ήταν και εκείνος που την είχε δολοφονήσει! Η υπόθεση είχε ξεκίνησε σαν αναζήτηση της αγνοούμενης Κικής και με την επίμονη έρευνα της Νικολούλη αποκαλύφθηκε έγκλημα.

5 δολοφόνοι που έψαχναν στην Νικολούλη τα θύματα τους - Εικόνα 5

Ο 23χρονος Δάνος Μουρατίδης δήλωνε πως η φίλη του τον εγκατέλειψε για μια καλύτερη ζωή, τον Απρίλιο του 2005. Ο Δάνος για να πετάξει από πάνω του οποιαδήποτε υποψία, συμμετέχει στις έρευνες και όχι μόνο αυτό, αλλά βγαίνει και στην τηλεόραση με ύφος όλο αγωνία και κάνει έκκληση στον κόσμο προκειμένου να λυθεί το μυστήριο με την εξαφάνιση της ξανθιάς καλλονής. Στόχος του να παρουσιαστεί κι εκείνος ως θύμα και να στραφούν αλλού οι έρευνες. Στη συνέντευξη που παραχωρεί στην Αγγελική Νικολούλη, η τελευταία δεν πείθεται από τα λεγόμενά του και τον υποψιάζεται. «Κατάλαβα όταν τον είδα απέναντί μου ότι κάτι έτρεχε. Φαινόταν ότι ήταν ένοχος», θα πει λίγο μετά η ίδια.

5 δολοφόνοι που έψαχναν στην Νικολούλη τα θύματα τους - Εικόνα 6

Άλλωστε η πληροφορία που υπήρχε ήταν ότι εκείνος είχε δει τελευταίος ζωντανή την Κική. Το κλίμα αρχίζει να στρέφεται εναντίον του, αφού καταλαβαίνουν και οι αστυνομικοί ότι κάτι κρύβει. Τελικά, τέσσερις μήνες μετά το αποτρόπαιο έγκλημα ο Δάνος Μουρατίδης ομολογεί ότι εκείνος σκότωσε την Κική σε μία έκρηξη ζήλιας. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε ισόβια, ενώ στον εξάδελφό του που τον βοήθησε στην ταφή του πτώματος, επέβαλε ποινή τεσσάρων χρόνων. Μάλιστα, η δημοσιογράφος είχε βρει κι άλλη γυναίκα-φίλη του Δάνου που δέχτηκε τη βία του και η μαρτυρία της ήταν σημαντική. Η ζήλεια και η «μαγκιά» τον οδήγησαν στο να στραγγαλίσει την όμορφη Κική την ώρα που κοιμόταν, να θάψει το πτώμα της και να παίζει τον ανήσυχο φίλο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ελπίδες απο Ελληνοαμερικανό για φάρμακο – κοκτέιλ αντισωμάτων κατά του κορωνοϊού

Ο Τζορτζ Γιανκόπουλος είναι πρόεδρος, συνιδρυτής και διευθυντής…

Aρμένισα τηλεπαρουσιάστρια ξεσπά σε λυγμούς όταν λέει ένα ένα τα ονόματα των νεκρών

Είναι πραγματικά από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές που…

Δείτε: Αρμενικά πυρά «θερίζουν» Αζέρους Τούρκους στρατιώτες

Οι σφοδρές μάχες μεταξύ Αρμενίων και Αζέρων Τούρκων…

Το Ιράν κατέρριψε αζέρικο αεροσκάφος

Πριν από λίγα λεπτά η ιρανική αεράμυνα κατέρριψε…

Η Αρμενία απειλεί να απαντήσει με πυραύλους Iskander σε Τουρκικό έδαφος

Σύμφωνα με Αρμένιους αξιωματούχους το Γερεβάν, αν εμπλακεί…

Μόνο ντροπή: Αισχρή ενέργεια κατά του Σωτήρη Τσιόδρα

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν από τα πρόσωπα που…

Αντέχει η ελληνική οικονομία δεύτερο lockdown;

Όλο και πιο έντονες είναι οι συζητήσεις για…

Μήνυμα στρατιωτικής πυγμής από Ελλάδα – Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προς Τουρκία

Του Κώστα Σαρικά Ακριβώς ένα μήνα βρίσκονται στην…
contact