ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρομερή πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μίλαν

Ολυμπιακός – Μίλαν 3-1

Οι Πειραιώτες υποδέχτηκαν την το βράδυ της Πέμπτης τη Μίλαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και πήρε την πρόκριση σε ένα απίστευτο ματς που τα είχε όλα.

Το έργο σαφώς για τους «ερυθρόλευκους» δεν ήταν εύκολο, αφού αντιμετώπισαν μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Ιταλίας και με ποιοτικούς παίκτες.

Το γκολ του Σισέ στο 60’ και το αυτογκόλ του Ζαπάτα στο 69’ άνοιξαν τον δρόμο της πρόκρισης, η Μίλαν «πάγωσε» το «Καραϊσκάκης» με τον Ζαπάτα στο 71’, όμως ο Φορτούνης στο 81’ σκόραρε το «χρυσό» γκολ της πρόκρισης με πέναλτι!

Ολυμπιακός (Πέδρο Μάρτινς): Σα, Καμαρά (79′ Τοροσίδης), Φορτούνης, Γκερέρο, Φετφαντζίδης (69′ Νάτχο), Γκιγέρμε, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Βούκοβιτς, Ποτένσε (85′ Μπουχαλάκης), Σισέ.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Καλάμπρια, Καστιγέχο, Ιγκουαΐν, Τσαχλάνογλου, Μπακαγιόκο, Απάτε, Κουρτόνε (79′ Λαξάρτ), Ροντρίκες, Κεσί.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact