ΕΛΛΑΔΑ

20χρονος Αλβανός σκότωσε στο ξύλο ξενοδόχο στην Σαντορίνη

Στα «χέρια» της Αστυνομίας, βρίσκεται ένας νεαρός, ηλικίας περίπου 20 ετών αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Σαντορίνης κατηγορούμενος για τη δολοφονία του ξενοδόχου που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στην επιχείρησή του.

Τον σκότωσε στο ξύλο με γροθιές και προσπαθησε να εξαφανίσει το πτώμα βάζοντας του φωτιά με βότκα και χαρτιά

Αιτία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι οι οικονομικές διαφορές.

​Ο 69χρονος φέρεται να είχε κάποιες οικονομικές διαφορές με τον νεαρό, οι δύο άνδρες καυγάδισαν και σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ο νεαρός προέβη στο έγκλημα.

Ο 20χρονος Αλβανός ήταν εργάτης στο ξενοδοχείο και έφθασε σε σημείο να δολοφονήσει το αφεντικό του για ένα χρέος 200 ευρώ

Η νεκροψία δεν απέδωσε τα στοιχεία που περίμεναν οι Αρχές καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός ότι ο 69χρονος απανθρακώθηκε είχε ως αποτέλεσμα ο ιατροδικαστής να μην μπορεί να εξάγει από την έρευνά του συμπεράσματα. Έτσι, ζήτησε τη διενέργεια επιπλέον εξετάσεων (dna κ.λπ).

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άντρας βρέθηκε απανθρακωμένος το πρωί της Παρασκευής, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου του. Και ενώ όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για θάνατο που οφείλεται στην πυρκαγιά, η έρευνα στο χώρο έφερε ανατροπή στις έρευνες. Δίπλα από τον ξενοδόχο εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος.

​Η φωτιά ξέσπασε σε ένα μικρό κουζινάκι. Πρόκειται για έναν σχετικά στενό χώρο. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι ο 69χρονος δεν πρόλαβε να σωθεί, παρά το γεγονός ότι η φωτιά ήταν μικρής έκτασης.

Αυτό σε συνδυασμό με το αίμα που βρέθηκε στο σημείο έχει κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν σοβαρά την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο χώρο υπήρχε χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν άθικτο ενώ δεν βρέθηκαν ούτε ίχνη παραβίασης του ξενοδοχείου ούτε σημάδια αναστάτωσης του χώρου.

Σημειώνεται ότι ο ξενοδόχος ζούσε μόνος του. Δεν είχε σύζυγο ή παιδιά και δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. Την έρευνα έχει αναλάβει το τοπικό Τμήμα της Σαντορίνης, το οποίο, ωστόσο, συνεργάζεται με τις εξειδικευμένες αστυνομικές υπηρεσίες της Αθήνας.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact