ΕΛΛΑΔΑ

«Τον πήραν σηκωτό… φωνάζουν από τα μπαλκόνια οι κάτοικοι»

Πολεμικό τοπίο θύμισε ξανά η Νέα Σμύρνη την Τρίτη με χημικά, μολότοφ και πετροπόλεμο κοντά και γύρω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου κατέληξαν χιλιάδες πολίτες από την συγκέντρωση στην πλατεία της περιοχής κατά της αστυνομικής βίας σε μια βραδιά που υπάρχουν ξανά εικόνες και καταγγελίες για καταστολή από την ΕΛΑΣ ακόμα και σε ανυπεράσπιστους πολίτες.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν βίντεο από χρήστες του twitter, στα οποία φαίνονται αστυνομικοί να σπρώχνουν βίαια πολίτη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη.

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο με αστυνομικούς να κάνουν «βίαιες» προσαγωγές νεαρών που μετά τις συμπλοκές κατέφυγαν σε πολυκατοικίες για να γλυτώσουν τη σύλληψη.

Οπως φαίνεται στο βίντεο αστυνομικοί συλλαμβάνουν έναν νεαρό που κρυβόταν σε παρτέρι πολυκατοικίας, με τους κατοίκους να αποδοκιμάζουν από τα μπαλκόνια τον τρόπο με τον οποίο φέρονται στον νεαρό.

Στην ίδια κατηγορία