ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για κορωνοπάρτι με 98 άτομα

Το κατώφλι της Εισαγγελίας Πατρών αναμένεται να περάσουν το πρωί της Καθαράς Δευτέρας οι τέσσερεις συλληφθέντες για το πάρτι που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή του Μιντιλογλίου.

Σύμφωνα με την Γνώμη Πατρών, μάλιστα, οι δύο εκ των συλληφθέντων φέρονται να έχουν διοργανώσει και το πάρτι της προηγούμενης εβδομάδας στην περιοχή Οβρυά, για το οποίο έχει οριστεί δικάσιμος στις 16 Ιουνίου. Γι’ αυτό το λόγο, το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε είναι της τάξεως των 5.000 ευρώ.

Οι νεαροί, παραβίασαν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού και έστησαν πάρτι σε σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή στην οδό , ενώ «εξασφάλισαν» ρεύμα από διπλανό σπίτι. Στο πάρτι συμμετείχαν συνολικά 98 άτομα.

Η ΕΛ.ΑΣ εκτός από τις συλλήψεις των τεσσάρων, βεβαίωσε πρόστιμα ύψους 300 ευρώ σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact