Θέση σχετικά με όσα καταγγέλλονται πήρε ο πατέρας του κατηγορούμενου άνδρα, προκαλώντας αίσθηση με όσα υποστήριξε.
Ο ίδιος, προέβη σε προκλητικές δηλώσεις, λέγοντας πως ο γιος του… «είχε σχέση» με μία από τις δύο 14χρονες που τον κατηγορούν για ασέλγεια.
Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», έκανε λόγο για καλά οργανωμένη σκευωρία σε βάρος του 33χρονου από τον πατέρα της κοπέλας, ενώ υποστήριξε χαρακτηριστικά πως το παιδί του «απλώς είχε μια σχεσούλα», χωρίς να γνωρίζει για πόσο καιρό.
Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι ο 33χρονος πήγαινε με την 14χρονη στο σπίτι του, θέλοντας να δείξει ότι δεν υπάρχει βιασμός, αλλά συναίνεση. «Δεν είχε βιασμό, με συναίνεση κάθισε το κορίτσι».
Παράλληλα, έριξε τις ευθύνες για την παιδεραστία στις αθλήτριες και στις οικογένειες τους. «Δεν είπα ότι είναι αθώος ο γιος μου, έκανε τη μ… αυτή, γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου. Λοιπόν και τα παιδιά του την πέφτανε στα ίσα. Ποια μαθήτρια δεν θέλει τον καθηγητή της που είναι ωραίος και άνετος. Και ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για την κόρη της».
Υποστήριξε ότι ο γιος του έχει ελαφρυντικά, καθώς υπήρχε συναίνεση της μαθήτριας της Β’ Γυμνασίου. «Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί; Ένα νέο παιδί πόσο να αντισταθεί; Όταν αφήνουν τα παιδιά τους, φεύγουν και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, στα Σκόπια…Φταίμε όλοι μαζί… Δυστυχώς φταίμε όλοι μαζί».
Κατ’ εκείνον «ο προπονητής είναι αθώος, χωρίς να έχει κάνει ούτε βιασμό ούτε τίποτα».