ΕΛΛΑΔΑ

Ανοίγουν στόματα: Βόμβα γειτόνισσας του Ηλία Μίχου μπροστά στην κάμερα

Ξεκίνησαν να μιλάνε οι γείτονες του Ηλία Μίχου, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στα Σεπόλια.

Οι κάτοικοι της περιοχής που είχε το κατάστημά του ο κατηγορούμενος κάνουν λόγο για άνθρωπο που έδινε δικαιώματα με την συμπεριφορά του, αφήνοντας να εννοηθεί το γεγονός πως ένιωθε πως τυγχάνει προστασίας.

Μια μαρτυρία γειτόνισσας στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του KontraNews κάνει λόγο για ολιγωρία της αστυνομίας και αναφέρει ότι ο 53χρονος είχε ειδοποιηθεί 15 μέρες πριν ότι τον ψάχνουν για κάτι.

«Η αστυνομία για μένα είναι ένοχη αυτή την στιγμή. Ένα μήνα είχαν το κινητό της μικρής και δεν συνέλαβαν τον 53χρονο. Ειδοποιείται από τον έναν και από τον άλλο και από διάφορους γνωστούς εδώ και 15 ημέρες ότι τον ψάχνουν για κάτι. Δεν ήξερε γιατί τον ψάχνουν; Η αστυνομία γιατί ήταν δίπλα και έτρωγαν και έπιναν καφέ όλοι μαζί; Λοιπόν να μην κοροϊδευόμαστε», είπε στην κάμερα η γυναίκα.

«Πραγματικά ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος έδινε δικαιώματα. Θα τον έλεγα λίγδα. Γενικότερα όποια γυναίκα πέρναγε την κοιτούσε περίεργα», αναφέρει άλλη γυναίκα!!!

ΔΕΙΤΕ:

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact