ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Τα στοιχεία που «καίνε» την 38χρονη μητέρα

Τα στοιχεία σε βάρος της μητέρας της 12χρονης που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ είναι αυτά που την έχουν φέρει στη θέση του κατηγορούμενου, μαζί με τον Ηλία Μίχο αλλά και τον Γιάννη Σοφιανίδη.

Μπορεί η 38χρονη να παρουσιάστηκε έξω φρενών με τον 53χρονο κατηγορούμενο και να τον απείλησε με καταγγελία, την οποία και έκανε, εν τέλει όμως συνελήφθη και η ίδια και έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα (17/10).

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους στοιχεία που, όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, «καίνε» την 38χρονη μητέρα. Ένα από αυτά είναι η ροή χρημάτων από τη 12χρονη προς τη μητέρα. Πιθανολογείται ότι είναι από χρήματα που έδωσαν άνδρες οι οποίοι συνευρέθηκαν με το ανήλικο παιδί.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι βρέθηκε στη σελίδα του παιδιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία είχε δημιουργήσει ο 53χρονος για να προσελκύει «πελάτες», έχει εντοπιστεί σύνδεση με το wifi στην οικία της 12χρονης.

Προκαλείται, λοιπόν, η απορία για το πώς γίνεται αυτή η σύνδεση εφόσον αυτό το προφίλ το είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος. Η 12χρονη έχει πει πως έμπαινε στην εφαρμογή γιατί της ζητούσαν να αποδείξει ότι είναι αυτή και όχι κάποιος άλλος, μια άποψη που εξέφρασε και η μητέρα. Αυτή η σύνδεση φαίνεται πως είναι επιβαρυντική για τη μητέρα η οποία συνεχίζει να αρνείται την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας.

Θυμίζουμε πως το ανήλικο παιδί σε μια από τις καταθέσεις του είχε πει ότι δεν χρησιμοποιούσε το κινητό στο σπίτι κι έπαιζε μόνο παιχνίδια σε αυτό, προκειμένου να μην καταλάβει κάτι η μητέρα της. Συνεπώς, είναι απορίας άξιον το πώς υπάρχει αυτή η σύνδεση και πιθανότατα αυτό είναι που έχει κάνει τις Αρχές να θεωρούν δεδομένη και την εμπλοκή της μητέρας στην υπόθεση.

«Μου έδιναν 50 ευρώ και τα έδινα στον Μίχο»

Η ανήλικη κατέθεσε πως υπήρξαν συνευρέσεις με αρκετούς άνδρες ενώ απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία έτσι ώστε να εξακριβωθεί ποια ήταν η συμμετοχή του 53χρονου κατηγορούμενου ή της μητέρας της σε αυτή.

Στην ερώτηση αν της έδιναν τα χρήματα στην ίδια, στο χέρι, απάντησε καταφατικά. Αναφορικά με το ποσό είπε πως ήταν 50 ευρώ, ενώ ρωτήθηκε για το αν οι τιμές ήταν διαφορετικές είπε πως ήταν 50 ευρώ κάθε φορά. «Πήγαινα και τα έδινα σε αυτόν», απάντησε η 12χρονη στην ερώτηση τι έκανε τα χρήματα.

Μάλιστα, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έδινε χρήματα σε κάποιο άλλο πρόσωπο «γιατί θα μου έλεγε πού τα βρήκες;», όπως είπε.

«Στο σπίτι δεν άνοιγα το τηλέφωνο. Έπαιζα μόνο παιχνίδια γιατί φοβόμουν μην δουν τα αδέλφια μου κάτι και το πουν στη μαμά μου», είπε σε άλλο σημείο της κατάθεσής της ενώ ανέφερε πως τα ονόματα των ανδρών τα είχε καταχωρημένα στο κινητό της τηλέφωνο με γυναικεία ονόματα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact