ΚΟΣΜΟΣ

Αρθρογράφος κατηγορεί τον Τραμπ ότι τη βίασε

«Προσπαθεί να πουλήσει ένα καινούργιο βιβλίο» λέει ο Αμερικανός πρόεδρος

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε τους ισχυρισμούς γνωστής αρθρογράφου του περιοδικού Elle ότι τη βίασε στα μέσα της δεκαετίας του 1990 σε πολυτελές κατάστημα της Νέας Υόρκης, καταγγέλλοντας ότι πρόκειται για «μυθοπλασία».

Ο Τραμπ τόνισε ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ την Ε. Τζιν Κάρολ, ενώ πρόσθεσε ότι το κίνητρό της είναι «να πουλήσει το νέο της βιβλίο».

Η 75χρονη σήμερα Ε. Τζιν Κάρολ αφηγήθηκε σε συνέντευξή της, που δημοσιεύθηκε χθες Παρασκευή στο περιοδικό New York, ότι συναντήθηκε κατά τύχη με τον επιχειρηματία, τον οποίο γνώριζε, στην είσοδο του Bergdorf Goodman, στη συνοικία Άπερ Ιστ Σάιντ του Μανχάταν στο τέλος του 1995 ή τις αρχές του 1996. Αρχικά ο Τραμπ της ζήτησε να τον βοηθήσει να βρει ένα δώρο για μια γυναίκα και εκείνη δέχτηκε, μέχρι που της αποκάλυψε ότι προοριζόταν για την ίδια.

Ο μελλοντικός πρόεδρος των ΗΠΑ της ζήτησε κατόπιν να δοκιμάσει κάποια εσώρουχα και κατευθύνθηκε μαζί της στα δοκιμαστήρια, κάτι που, όπως λέει η δημοσιογράφος, το εξέλαβε τότε ως «πλάκα». Κλείστηκε μαζί της σε ένα από τα δωμάτια, την αγκάλιασε με δύναμη και την βίασε. Η Τζιν Κάρολ κατάφερε τελικά να του ξεφύγει.

«Δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου αυτό το πρόσωπο», απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος σε ανακοίνωσή του. Ωστόσο μία από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο του περιοδικού New York τον δείχνει να αστειεύεται με την Κάρολ και τον σύζυγό της.

«Προσπαθεί να πουλήσει ένα καινούργιο βιβλίο, αυτό εξηγεί το κίνητρό της. Θα πρέπει να πωλείται στον τομέα της “μυθοπλασίας”».

Μάλιστα ο Τραμπ κάλεσε όποιον διαθέτει «πληροφορίες ότι το Δημοκρατικό Κόμμα συνεργάζεται με την Κάρολ ή το New York Magazine» να ενημερώσει τον Λευκό Οίκο.

«Ντροπή σε όσους κατασκευάζουν ψευδείς ειδήσεις επιθέσεων προσπαθώντας να κερδίσουν δημοσιότητα για τους ίδιους, ή για να πουλήσουν ένα βιβλίο ή για πολιτικούς λόγους», κατήγγειλε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Επιτέθηκε μάλιστα στο New York, ένα περιοδικό «που πεθαίνει» ότι προσπαθεί «να επιβιώσει δημοσιεύοντας ψευδείς ειδήσεις».

Στη συνέντευξη η Κάρολ εξήγησε ότι δεν κατέθεσε μήνυση σε βάρος του φοβούμενη αντίποινα αλλά μίλησε σε δύο φίλες της, επίσης δημοσιογράφους σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Και οι δύο γυναίκες επιβεβαίωσαν στο περιοδικό ότι άκουσαν την ίδια ιστορία. Υπενθύμισε επίσης ότι 15 άλλες γυναίκες έχουν ήδη κατηγορήσει δημοσίως τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική επίθεση, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Εκτός από τη συνέντευξη η δημοσιογράφος καταθέτει τη μαρτυρία της και σε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο με τίτλο «Τι μας χρειάζονται οι άνδρες; Μια ταπεινή πρόταση». Στο βιβλίο αυτό αναφέρει και άλλες σεξουαλικές επιθέσεις που έχει δεχτεί στη ζωή της, από άλλους άνδρες.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact