ΚΟΣΜΟΣ

156 κρούσματα κορωνοϊού στις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις ανακοίνωσε ο Ακάρ

Πέρασε και δεν… ακούμπησε τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ο κορωνοϊός σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε δημόσια ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

Ειδικότερα, ο Χουλουσί Ακάρ δήλωσε πως οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν επλήγησαν ιδιαίτερα από τον κορωνοϊο και τόνισε πως «αυτή τη στιγμή έχουμε 156 θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο στράτευμα.

Όλοι είναι υπο επιτήρηση και η κατάσταση τους δεν είναι ανησυχητική».

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας σε τελετή ανταλλαγής ευχών με τους αξιωματικούς με αφορμή το Μπαϊράμι που πλησιάζει αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στη Λιβύη.

«Στα πλαίσια των μνημονίων που υπογράψαμε με τους Λίβυους αδελφούς μας οι άνθρωποι μας κάνουν μεγάλη προσπάθεια για την στρατιωτική εκπαίδευση και την συνεργασία και αυτό όπως βλέπετε και στις ειδήσεις στον Τύπο πως αυτή η συμβολή μας έφερε αποτελέσματα.

Είναι η γνώση και η εμπειρία που διδάξαμε στα αδέλφια μας στη Λιβύη.Η κυβέρνηση που έχει αναγνωρίσει ο ΟΗΕ είναι η κυβέρνηση Σάρατζ. Έτσι και η κυβέρνηση που εμείς και ο πρόεδρος μας συνομιλούμε είναι ο Σάρατζ» δήλωσε ο Ακάρ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact