ΕΛΛΑΔΑ

18 νέες υποθέσεις για γνωστούς πρωταγωνιστές στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα

Δεκαοκτώ νέες υποθέσεις μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα μετά την κατάθεση στην Εισαγγελία, του πρόεδρου του Πειθαρχικού Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλη Τσαρούχα, των νέων καταγγελιών που έφτασαν στο Σωματείο.

Κεντρικά πρόσωπα στις επίμαχες καταγγελίες φέρονται να είναι τουλάχιστον τρεις γνωστοί πρωταγωνιστές τα ονόματα των οποίων έχουν απασχολήσει την τελευταία περίοδο την δημοσιότητα.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας θα αξιολογήσει ποινικά τις καταγγελίες προκειμένου να αποφασίσει τα επόμενα βήματα του, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι στους φακέλους συμπεριλαμβάνονται υποθέσεις που αφορούν σε κακουργηματικές πράξεις με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στο ενδεχόμενο παραγραφής ή όχι.

Πάντως, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, μεταξύ των υποθέσεων υπάρχουν και κάποιες που τα αδικήματα τα οποία έχουν καταγγελθεί ότι διαπράχθηκαν παραμένουν «ζωντανά», δηλαδή δεν έχουν υποπέσει σε παραγραφή.

Σε κάθε περίπτωση ο εισαγγελικός λειτουργός φέρεται αποφασισμένος να καλέσει όλα τα πρόσωπα που έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες, για να καταθέσουν σχετικά με τα περιστατικά που αναφέρουν στις αναφορές τους στο ΣΕΗ.

Πάντως, τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένονται εξελίξεις και στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος γνωστού ηθοποιού που καταγγέλλεται για βιασμό. Η προκαταρκτική εξέταση που είχε διαταχθεί φέρεται να έχει μπει στην τελική της ευθεία με τον ηθοποιό να έχει δώσει , ήδη, έγγραφες εξηγήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός εντός της εβδομάδας -και υπό το φόβο της παραγραφής που συμπληρώνεται τον ερχόμενο Μάιο- θα αποφανθεί για την άσκηση ή μη ποινική δίωξη σε βάρος του ηθοποιού που εμφανίζεται να αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία κάνοντας λόγο για πράξη που έγινε μετά από συναίνεση και των δύο μερών.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact