ΕΛΛΑΔΑ

19χρονη φοιτήτρια κατήγγειλε τον βιασμό της, την έδιωξαν, ξυλοκοπήθηκε και κατέληξε με χειροπέδες!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που φέρεται να συνέβη στην Κάλυμνο με μια 19χρονη φοιτήτρια. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η δικηγόρος της, η κοπέλα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού να υποβάλλει μήνυση για βιασμό της.

Εκεί όμως, όπως ανέφερε η Σταματία Μάρκου, οι αστυνομικοί την απέτρεψαν από το να καταγγείλει ότι βιάστηκε (μόλις ανέφερε το ονοματεπώνυμο του άνδρα), λέγοντάς της πως «θα βρει κι εκείνη τον μπελά της» και πως θα καλέσουν εκείνοι τον φερόμενο ως δράση «για συστάσεις».

Όπως περιγράφει η κ.Μάρκου, η 19χρονη βλέποντας ότι δεν θα βγάλει άκρη μετέβη στην Αθήνα για να καταθέσει εδώ τη μήνυση, εν μέσω συνεχών απειλών από τον φερόμενο ως βιαστή της.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της κοπέλας, χθες η αδελφή του συγκεκριμένου άνδρα την περίμενε έξω από το Πανεπιστήμιο και της επιτέθηκε άγρια (την έσερνε από τα μαλλιά), ενώ κατέθεσε και μήνυση εναντίον της (για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση)! Αποτέλεσμα αυτής ήταν να συλληφθεί η 19χρονη και να οδηγηθεί σήμερα με χειροπέδες στην Εισαγγελία της Κω.

Η φοιτήτρια σύμφωνα με το protothema.gr είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση καθώς όπως λέει «αισθάνεται απροστάτευτη ακόμα και μέσα στα κρατητήρια», με τη μητέρα της μέσα από το τμήμα Καλύμνου, να υψώνει κραυγή διαμαρτυρίας και να εκλιπαρεί για βοήθεια καθώς όπως λέει νιώθει ότι η κόρη της κινδυνεύει.

Έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων

Μετά τη γνωστοποίηση αυτού του απίστευτου περιστατικού, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε ότι οι Εσωτερικές Υποθέσεις θα διερευνήσουν το Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου, για τυχόν λάθη και παραλείψεις στην υπόθεση:

«Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος έδωσε εντολή στον επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας να διερευνήσει αν υπάρχουν λάθη και παραλείψεις από το Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου κατά τη διάρκεια της έρευνας καταγγελίας βιασμού 19χρονης φοιτήτριας».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact