Σε σοκ βρίσκεται η κοινωνία της Λάρισας από τη δολοφονία μίας γυναίκας, 52 ετών, από τον ίδιο της το γιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος περιέγραψε ατάραχος τη σκηνή του φόνου, λέγοντας ότι η μητέρα του τον απαξίωνε με άσχημες εκφράσεις, γιατί τον έδιωχναν σε κάθε δουλειά που έβρισκε.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας, έπειτα από ακόμα έναν καυγά, θόλωσε, όπως είπε, πήρε το κουζινομάχαιρο και της κατάφερε 25 μαχαιριές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ακόμη και σήμερα που πήγε σε ανακριτή και εισαγγελέα για να πάρει προθεσμία για την απολογία του, ο 21χρονος δεν είπε το παραμικρό για τη δολοφονία στους αστυνομικούς. Αυτό που ρώτησε ήταν σε πόση ώρα θα τελείωνε η διαδικασία για να μπορέσει να φάει, γιατί, όπως είπε, ήταν νηστικός από το πρωί.
«Σκότωσε τη μάνα του, τι άλλο να μάθω» λέει ο πατέρας του μητροκτόνου
Παιδί χωρισμένων γονιών ο μητροκτόνος μοίραζε το χρόνο του ανάμεσα στον πατέρα και τη μητέρα του.
Συγκλονισμένος από το στυγερό φονικό, ο πατέρας του κατηγορούμενου, έμαθε, όπως είπε, τα νέα από τα social media.
«Σκότωσε τη μάνα του, τι άλλο να μάθω… Δεν είχε πρόβλημα», δήλωσε στο Star.
Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος
Το στυγερό έγκλημα έγινε νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Μητέρα και γιος καυγάδισαν για μια ακόμη φορά για τα λεφτά και κατηγορούμενος άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και το κάρφωσε στον θώρακα και την κοιλιά της μητέρας του.
Αμέσως μετά ο μητροκτόνος, 21 ετών, καθάρισε τα αίματα και έφυγε από το σπίτι. Λίγο αργότερα τηλεφώνησε σε έναν ξάδελφό του λέγοντάς του: «Θέλω βοήθεια να πετάξουμε κάτι μπάζα».
Μαζί επιχείρησαν να μεταφέρουν το άψυχο σώμα έξω από το σπίτι, πιθανότατα για να το ξεφορτωθούν, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από έναν γείτονα, που παρατήρησε τη φιγούρα μέσα από το πάπλωμα και ειδοποίησε τις Αρχές.
Η Αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο και συνέλαβε τον 21χρονο, ενώ διεξάγεται προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες της δολοφονίας. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι συγκλονισμένοι, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν τη φρίκη που εκτυλίχθηκε δίπλα τους.