ΕΛΛΑΔΑ

30 φορές πάνω από το κανονικό: Το ανατριχιαστικό σενάριο για την ουσία που σκότωσε την Τζωρτζίνα

Με κομμένη την ανάσα η κοινή γνώμη παρακολουθεί την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον η λύση του μυστηρίου είναι θέμα ημερών (αν όχι ωρών) καθώς σύντομα θα δοθούν στη δημοσιότητα οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας.

Οι πληροφορίες των τελευταίων 24ωρων, μάλιστα, ήθελαν να έχει ανακαλυφθεί μια ουσία στην οργανισμό της άτυχης 9χρονης και η οποία έχει μπει στο μικροσκόπιο των ειδικών.

Η ουσία αυτή, είναι η τροπονίνη, σύμφωνα με πληροφορίες από το star. Η τιμή της ουσίας αυτή ήταν πολύ πιο υψηλή από τις προβλεπόμενες φυσιολογικές τιμές, όπως αναφέρει το pelop. Μάλιστα η «τροπονίνη», σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έπρεπε να ήταν στον οργανισμό του παιδιού έως 15 και εμφανίζεται στο 418, δηλαδή περίπου 30 φορές πάνω από το φυσιολογικό όριο!

Το ανατριχιαστικό σενάριο

Να σημειωθεί ότι τους δικούς του φόβους εξέφρασε χθες ο κλινικός φαρμακολόγος Αναστάσιος Σπαντιδέας μιλώντας χθες Τρίτη στο MEGA. Συγκεκριμένα, τόνισε πως υπάρχουν φάρμακα που θα μπορούσαν να έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στον αναπάντεχο θάνατο της Τζωρτζίνας και ουσίες που είναι ύποπτες για πρόκληση ακόμα και ανίατων ασθενειών. Οπότε δεν αποκλείεται αυτή η ουσία να είναι η τροπονίνη η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει ανιχνευτεί στον οργανισμό της 9χρονης.

«Μπορεί κανείς να προμηθευτεί πολλά φάρμακα από το φαρμακείο, χωρίς συνταγή και μερικά από αυτά, πραγματικά μπορεί δημιουργήσουν βλάβη στον οργανισμό και την καρδιά και να προκαλέσουν θάνατο από καρδιακή ανακοπή» σημείωσε ο κ. Σπαντιδέας.

Η ουσία που έχει εντοπιστεί στον οργανισμό της Τζωρτζίνας φαίνεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, πως δεν χορηγήθηκε στο παιδί από θεράποντες γιατρούς. Αν αποδειχθεί επιστημονικά ότι αυτή προκάλεσε τον θάνατό της, το τμήμα Ανθρωποκτονιών θα πάρει τη σκυτάλη ταχύτατα και θα προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις, για να διαπιστωθεί ποιο ή ποια ήταν τα άτομα που ευθύνονταν.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact