ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Κυριακή 21 Ιουνίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου, θα βιώσεις μια εσωτερική αναγέννηση. Θα βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Η συμπεριφορά σου θα γίνει πολύ εκρηκτική και θα σε πιάνουν τα αυταρχικά σου, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις και δεν έχεις τόσο απόλυτες απόψεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις στους επαγγελματικούς σου στόχους. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα αυτή την περίοδο, παρ’ όλο που θα έχεις πολλά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα ο δυναμισμός αλλά και η αποφασιστικότητα που θα έχεις, αγαπητέ Λέων, για κάποια θέματα, θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα. Μην διστάσεις να προχωρήσεις μπροστά ό,τι κι αν έρθει στον δρόμο σου. Μην σταματάς τις προσπάθειές σου μόνο και μόνο γιατί μπορεί μερικές φορές να υπάρχουν προβλήματα. Να ξέρεις ότι όλα αυτά θα είναι προσωρινά. Φρόντισε να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ήρθε ο καιρός που μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν στον αισθηματικό τομέα. Αν δεν έχεις ταίρι, μπορείς να κινήσεις τα νήματα έτσι όπως θέλεις, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που περίμενες τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, καθώς και να διορθώσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχουν υπάρξει στο παρελθόν. Τα οικονομικά σου δεν πάνε και πολύ καλά και έχεις και πολλές υποχρεώσεις. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Θέματα γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία. Θα σου κάνει πολύ καλό. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου προσπαθώντας να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου θα σε βάλει σε έντονες συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να ετοιμαστείς για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και ισορροπούν, αν κι εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact