ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Πετραλιά ζητάει από το Σαμαρά να αποχωρήσει

Να ανοίξει τις διαδικασίες διαδοχής στην προεδρία του κόμματος και να αποχωρήσει από τη θέση του, κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά η πρώην υπουργός της ΝΔ Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.

Η κ. Πετραλιά, μιλώντας στον Βήμα Fm, είπε ότι το κόμμα της Ν.Δ «υπέστη μια βαριά ήττα σ’ αυτές τις εκλογές. Έχασε, διότι απεδείχθη, ότι οι πολιτικές τις οποίες ακολούθησε με αποκορύφωμα τον ΕΝΦΙΑ, δημιούργησαν κι έφεραν το αποτέλεσμα των εκλογών».

Σε ερώτηση αν βλέπει αλλαγή προέδρου στο κόμμα σημείωσε ότι «έχει ήδη αρχίσει η διαδικασία» και ότι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς «πρέπει να διευκολύνει και να ξεκινήσει εκείνος τις διαδικασίες, να πάμε σ’ ένα Συνέδριο» στο οποίο ο κ. Σαμαράς δεν θα πρέπει να είναι εκ νέου υποψήφιος.

Τέλος για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την έκφραση «αριστερή παρένθεση», ήταν κατηγορηματική λέγοντας ότι ότι απ’ την πρώτη στιγμή που άκουσε τα περί «αριστερής παρένθεσης», τη θεώρησε «ατυχέστατη σαν έκφραση».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact