ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατσόπουλος για Καμμένο: Κούγκι να κάνει το κότερό του

Τα βέλη του στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο αναφορικά με τη χθεσινή του δήλωση ότι «εάν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε θα το κάνουμε Κούγκι» απηύθυνε ο υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι, Πέτρος Τατσόπουλος.

Μιλώντας στο Βήμα fm ο κ. Τατσόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά «κούγκι να κάνει το κότερό του ρε, άμα είναι πυρομανής και θέλει να δει κάτι εύφλεκτο να πάει να βάλει βενζίνα στο κότερό του, να το ανάψει όλο και να κάτσει απέναντι στο νησάκι και να το βλέπει».

«Μιλάει η χοληστερίνη, η κινούμενη και μου έχει σαν πρότυπο τον παπα-Σαμουήλ και μου λέει από την ασφάλειά του , πού αυτός θα πάει στα νησιά, την επόμενη μέρα ή δεν ξέρω σε ποια άλλη offshore εταιρεία έχει γραμμένο το κότερό του, θα πάει και θα βλέπει το Κούγκι πού καίγεται;» πρόσθεσε σε υψηλούς τόνους ο κ. Τατσόπουλος, κατηγορώντας τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ότι «δεν θα πάρει στο λαιμό του τον ΣΥΡΙΖΑ, θα πάρει στο λαιμό του την Ελλάδα».

«Υποτιμάει θανάσιμα τη νοημοσύνη των Ελλήνων» πρόσθεσε και συνέχισε την επίθεση λέγοντας πως «βλέπεις αυτόν τον ανεύθυνο λαϊκιστή, ο οποίος παίζει με τον εθνολαϊκισμό, με την πατριδοκαπηλία, όλη του ο βίος και πολιτεία, τα τελευταία χρόνια, είναι μια πατριδοκαπηλία από την αρχή ως το τέλος και λεει θα μας κάνει και Κούγκι; Σιγά ρε φιλάρα. Πάρ΄τε του τα σπίρτα παιδιά, πάρ’τε του τα σπίρτα»

«Εγώ πιστεύω πρέπει να κατέβουμε σε παλλαϊκή συγκέντρωση με κεντρικό σύνθημα Πάρ’τε τα σπίρτα από τον Καμμένο» υποστήριξε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Στο ερώτημα γιατί ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε στον Πάνο Καμμένο και όχι στον Σταύρο Θεοδωράκη για το σχηματισμό κυβέρνησης την επομένη των εκλογών, ο κ. Τατσόπουλος ισχυρίστηκε ότι «είναι ακόμα όμηρος της προεκλογικής του ρητορικής και στην προεκλογική του ρητορική δεν έδενε ο Θεοδωράκης, πιο χειραγωγήσιμος ήταν ο Καμμένος, πιο εύκολα έδενε με αυτό».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact