ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ένα μήνα πιο νωρίς η παρουσίαση του Apple Watch

Η Apple έχει ήδη στείλει προσκλήσεις σε διάφορα μέσα ενημέρωσης για μια εκδήλωση που πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου –σχεδόν ένα μήνα πριν από την πολυαναμενόμενη ημερομηνία παρουσίασης/εγκαινίων του νέου Apple Watch.

Η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο δε διευκρίνισε τι θα αφορά ακριβώς η συγκεκριμένη εκδήλωση, ενώ στην πρόσκληση αναφέρεται απλά το σύνθημα «Spring Forward», ένα παιχνίδι λέξεων με την αλλαγή της ώρας που γίνεται την άνοιξη.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, τον περασμένο μήνα είχε δηλώσει ότι η εταιρεία του σχεδιάζει να εγκαινιάσει το smartwatch τον Απρίλιο.

Το «έξυπνο ρολόι» της Apple θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, να κάνουν πληρωμές για την αγορά αγαθών σε καταστήματα λιανικής πώλησης και να παρακολουθούν διάφορους δείκτες υγείας.

Είναι το πρώτο, μεγάλο, νέο προϊόν της εταιρείας μετά την παρουσίαση του iPad το 2010.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact