ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός είναι ο Τζιχάντι Τζον – Στη δημοσιότητα οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες του επικίνδυνου τζιχαντιστή εικόνες]

Στη δημοσιότητα ήρθε η πρώτη φωτογραφία του Τζιχαντί Τζον, του πιο περιζήτητου άνδρα τις τελευταίες μέρες, ο οποίος το 2012 κάτω από τη «μύτη» της MI5 πέταξε από το Δυτικό Λονδίνο για τη Συρία προκειμένου να γίνει μέλος των τζιχαντιστών.

Η φωτογραφία του Μοχάμεντ Εμουάζι όπως είναι το κανονικό του όνομα και ήρθε στη δημοσιότητα από το Skynews είναι από την τριετία 2006-2009, όταν φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο του Westminister σπουδάζοντας Πληροφορική και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Στη φωτογραφία εμφανίζεται ως ένας κανονικός φοιτητής, ο οποίος σύμφωνα με το αγγλικό δημοσίευμα ήταν και εξαιρετικός στα μαθήματά του, παίρνοντας μάλιστα και έπαινο.

Στο ίδιο δημοσίευμα, υπάρχει και μια φωτογραφία του από την ηλικία των 10 ετών ενώ γίνεται και αναφορά στα ενδιαφέροντά του εκείνη την εποχή, τα οποία δεν ξέφευγαν από τις κλασσικές προτιμήσεις των αγοριών της ηλικίας του, όπως το Playstation, οι Simpsons αλλά και το όνειρό του να παίξει ποδόσφαιρο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γεννημένος στο Κουβέιτ, βρέθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ηλικία 6 ετών και τίποτα δεν προμήνυε ότι σε ηλικία 26 χρόνων θα είχε εξελιχθεί στον Νο1 καταζητούμενο στην Αγγλία, γνωστό και ως «Γνωστός Λύκος» από την MI5, η οποία βρίσκεται στα χνάρια του τζιχαντιστή από την ηλικία των 26 ετών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων της οικογένειάς του, ήταν ένα πολύ ευγενικό αγόρι, το οποίο δεν προκαλούσε. Ο πατέρας του εργαζόταν ως οδηγός ενώ ο μικρός έδειχνε περισσότερο ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο παρά για το Ισλάμ. Δημοσιεύεται μάλιστα και ένα χαρτί, στο οποίο ο μικρός μαθητής είχε γράψει ότι φιλοδοξία του ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής, υποστήριζε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, του άρεσε να παρακολουθεί το Skysports και στα 30 του θα ήθελε να παίζει στη Γιουνάιτεντ και να σκοράρει.

Ο Μοχάμεντ είχε άλλες δύο αδερφές, ηλικίας τώρα 25 και 23 ετών και ήταν ο μοναδικός Μουσουλμάνος που πήγε στο εκκλησιαστικό σχολείο της Αγγλίας όπως τόνισε και ένας συμμαθητής του στο Skynews. «Θυμάμαι ότι στην αρχή δεν ήξερε πολλά αγγλικά και δυσκολευόταν. Παίζαμε κάθε μεσημέρι ποδόσφαιρο και αυτό τον βοήθησε κυρίως στο να μάθει κάποιες λέξεις. Ήταν δημοφιλής στο σχολείο, όχι γιατί ήταν καλός μαθητής αλλά γιατί ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο συμμαθητής του.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact