ΕΛΛΑΔΑ

Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε φαντάρο – Η ανακοίνωση του ΓΕΣ

Κρούσμα μηνιγγίτιδας εντοπίστηκε σε κληρωτό που υπηρετεί στους Αλεξιπτωτιστές στον Ασπρόπυργο.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε ότι τις πρωινές ώρες της Κυριακής 1 Μαρτίου 2015 ο Στρατιώτης (ΠΖ) Κ.Μ., ο οποίος υπηρετεί στη 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο Αττικής, διεκομίσθη στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ύστερα από εμφάνιση πυρετού.

Στο νοσοκομείο, κατόπιν εξετάσεων, του διεγνώσθη Μικροβιακή Μηνιγγίτιδα και εισήχθη στην Α΄ Παθολογική Κλινική.

Του χορηγείται η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, ενώ βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό. Η κατάσταση του κρίνεται σταθερή. Επιπλέον, εφαρμόστηκαν όλα τα προβλεπόμενα προληπτικά μέτρα για την προστασία του υπόλοιπου προσωπικού της Μονάδας.

Σύμφωνα με το ΓΕΣ ο στρατιώτης είναι της 2015 Α΄ ΕΣΣΟ, παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στις 28 Ιανουαρίου 2015 και μετά την κατάταξή του πραγματοποίησε το σύνολο των προβλεπομένων εμβολίων. Στη 2η ΜΑΛ υπηρετεί από τις 18 Φεβρουαρίου 2015.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact