ΕΛΛΑΔΑ

Ξανά στον ανακριτή ο Βλαστός για τους νονούς με στρατηγείο τις φυλακές

Ενώπιον των ανακριτών Διαφθοράς που χειρίζονται την υπόθεση των «νονών» που είχαν στρατηγείο τις φυλακές μετήχθη για να απολογηθεί ο βαρυποινίτης, Παναγιώτης Βλαστός.

Η απολογία του διεκόπη την Τρίτη το μεσημέρι και θα συνεχιστεί το μεσημέρι της Τετάρτης

Ο Βλαστός είναι αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο, για σειρά κακουργηματικών πράξεων, καθώς του αποδίδεται ρόλος αρχηγού, μαζί με τους Γιάννη Σκαφτούρο και Βασίλη Στεφανάκο, στο κύκλωμα «νονών».

Η εξέταση του από τους ανακριτές Κατσιβέλη-Φούκα για το κύκλωμα που δρούσε μέσα από τις φυλακές και στο οποίο φέρεται να είχε αρχηγικό ρόλο, διήρκεσε πάνω από 5 ώρες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Βλαστός παραδέχτηκε την βομβιστική επίθεση σε βάρος της εισαγγελέως Τρικάλων Σοφίας Πετράκη.

Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελέας είχε διερευνήσει την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού με την συνεργασία άλλων ποινικών, με ελικόπτερο από τις φυλακές Τρικάλων, τον Φεβρουάριο του 2013. Μάλιστα, ο Βλαστος φαίνεται να είπε στον ανακριτή πως  η επίθεση έγινε «απλώς για εκφοβισμό».

Αντιθέτως, κατά πληροφορίες, αρνήθηκε την επίθεση σε βάρος της προέδρου Εφετών Παρασκευής Καλαϊτζή, που δίκασε την υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου, ενώ χαρακτήρισε «κατασκευασμένη» την κατάθεση της εξαδέλφης του «Λίτσας».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact