ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις φυγόποινων σε Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα

Δύο φυγόποινοι, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση, συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς των υπηρεσιών των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.

Αναλυτικότερα, εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Ά Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Γρεβενών, για κλοπές. Επιπρόσθετα, όπως διαπιστώθηκε ο 23χρονος στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επίσης χθες το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, ποινής φυλάκισης 2 ετών, για παράβαση του Νόμου «περί αλλοδαπών». Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact